Įdarytiems kiaušiniams reikės: 250 g karštai rūkytos antienos file (tiks ir bet kokia kita mėgstama), 10 kiaušinių, 1 nedidelio svogūno, 1 skiltelės česnako, šviežių krapų, maltų baltų pipirų, majonezo.
Gaminimas:
1. Kiaušinius verdame 8-10 min. Atvėsiname užpylę šaltu vandeniu.
2. Atvėsusius kiaušinius nulupame ir perpjauname išilgai pusiau.
3. Trynius atskiriame nuo baltymų ir dedame atskirai į dubenėlį. Trynius sutriname šakute.
4. Į trynių masę dedame smulkintą svogūną, krapus, išspaustą česnako skiltelę, pipirų, smulkintą antieną. Antienos truputį daugiau nei pusę gabaliuko.
5. Dedame majonezo tiek, kad masė nebūtų sausa. Išmaišome ir masę išdaliname į kiaušinių baltymų puseles.
6. Įdarytų kiaušinių viršų galite papuošti žalumynais ir pabarstyti mėgstamais universaliais prieskoniais.
Šaltinis: http://www.ritosreceptai.lt