Reikės: 1,5 l kefyro, 200 ml gazuoto mineralinio vandens, 500 gr virtų/tarkuotų burokėlių, agurkų, šviežių krapų, svogūno laiškų, kietai virtų kiaušinių, druskos (pagal skonį).
Agurkus sutarkavau (galite pjaustyti), svogūno laiškus ir krapus susmulkinau. Į dubenį sudėjau virtus/tarkuotus burokėlius, agurkus, svogūno laiškus, krapus ir supyliau kefyrą, mineralinį vandenį.
Išmaišiau, pagardinau žiupsneliu druskos. Patiekiant į šaltibarščius įdėjau pjaustytą kiaušinį. Valgėme su šviežiomis bulvėmis.
P.s. žinau, kad vėl pasipils klausimai, kur pirkau šaltibarščių dubenėlius, tai atsakau iškart: pirkau Kaziuko mugėje!
Skanaus!