Ingredientai:
- 2 l riebaus kefyro;
- 1 stiklainis marinuotų burokėlių;
- 300 g agurkų;
- pundelis krapų;
- pundelis svogūno laiškų;
- 3-4 rauginti agurkai ( vidutinio dydžio);
- 4 kiaušiniai;
- pagal skonį citrinos sulčių;
- druskos ir pipirų.
Krapus ir svogūnus susmulkinkite,pabarstykite druska ir gerai rankomis išmaišykite. Į dubenį dėkite tarkuotus agurkus,tarkuotus raugintus agurkus,burokėlius su visu skysčiu, kefyrą, druską,pipirus,sudėkite krapų ir svogūnų mišinį. Į lėkštes pilkite šaltibarščių ir įdėkite po pusę virto kiaušinio.
P.s. kiaušinius galite susmulkinti ir sudėti į pačius šaltibarščius. Valgome su virtomis arba keptomis bulvėmis.
Šaltibarščiai (Nuotr. Samčio užrašai)