• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas gali būti geriau už iškylą gamtoje? Tik iškyla su puikiu maistu! Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius suruošė pilnus krepšius netradicinių užkandžių ir patiekalų, kurie pasibuvimą gamtoje pavers tikra gurmaniška švente.

18

Kas gali būti geriau už iškylą gamtoje? Tik iškyla su puikiu maistu! Dar vienoje pavasariškoje TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius suruošė pilnus krepšius netradicinių užkandžių ir patiekalų, kurie pasibuvimą gamtoje pavers tikra gurmaniška švente.

REKLAMA

Laidos „La Maistas“ šefas, grilio entuziastas, Vylius Blauzdavičius iškylai gamtoje gamins lengvai paruošiamą pyragą su daržovėmis ir kietuoju sūriu – „Frittata“, amerikietiškus „Corndog‘us“ ir keptus sūrio suktinukus su šonine.

Kitas laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis  pikniko krepšeliui pasiūlys pasigaminti rūkytos vištienos keksiukus ir daržovių suktinukus su sūrio kremu.

„Keksiukus iškylai siūlau su mėsa, kad būtų sočiau, nes gamtoje daug energijos išnaudojame. Galima juos ir su daržovėmis gaminti“, – sakė T. Rimydis.

REKLAMA
REKLAMA

Smidrų ir kreminio sūrio užtepėlė

Greitai paruošiama puikaus skonio smidrų ir kreminio sūrio užtepėlė. Labai tinka tepti ant skrudintos duonos riekelės ar kabinti su mėgstamais užkandžiais arba traškiomis daržovių juostelėmis.

Receptą žiūrėkite:

Braškės su kremu ir riešutais

Ypatingai greitai paruošiamas desertas vos iš kelių neįmantrių ingredientų. Paprasta ir labai gardu skanauti.

Receptą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų