Laidos „La Maistas“ šefas, grilio entuziastas, Vylius Blauzdavičius iškylai gamtoje gamins lengvai paruošiamą pyragą su daržovėmis ir kietuoju sūriu – „Frittata“, amerikietiškus „Corndog‘us“ ir keptus sūrio suktinukus su šonine.
Kitas laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis pikniko krepšeliui pasiūlys pasigaminti rūkytos vištienos keksiukus ir daržovių suktinukus su sūrio kremu.
„Keksiukus iškylai siūlau su mėsa, kad būtų sočiau, nes gamtoje daug energijos išnaudojame. Galima juos ir su daržovėmis gaminti“, – sakė T. Rimydis.
Smidrų ir kreminio sūrio užtepėlė
Greitai paruošiama puikaus skonio smidrų ir kreminio sūrio užtepėlė. Labai tinka tepti ant skrudintos duonos riekelės ar kabinti su mėgstamais užkandžiais arba traškiomis daržovių juostelėmis.
Receptą žiūrėkite:
Braškės su kremu ir riešutais
Ypatingai greitai paruošiamas desertas vos iš kelių neįmantrių ingredientų. Paprasta ir labai gardu skanauti.
Receptą žiūrėkite: