Jums reikės:
1 prancūziško batono, 50 gramų majonezo, 100 gramų pievagrybių, 2 skiltelių česnako, 100 gramų fermentinio sūrio, 1 saujos krapų.
Pradžioje ganėtinai smulkiai supjaustome pievagrybius, krapus bei česnakus. Po to gana smulkiai sutarkuojame sūrį, nes geriau išsilydys bei pasiskirstys pati masė. Sumaišome viską su majonezu.
Tuomet maždaug 5–10 minučių kepame orkaitėje batoną, prieš tai supjausčiusios jį plonomis riekelėmis, – taip užtepėlė neperkeps, o pats batonas labai skaniai apskrus.
Tada ant apkepusių riekelių tepame užtepėlę bei pašauname juos dar kartą į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepame maždaug 15 minučių. Papuošiame riekelių viršų keliomis šviežių krapų šakelėmis bei patiekiame. Skanaus!
Šaltinis: https://worldrecipes.eu/lt