• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti apie idėją pietums arba vakarienei. Tinklaraštininkas Rimukas, kuris savo receptais dalijasi feisbuko grupėje ,,Pas Rimuką virtuvėje“ siūlo pagaminti patiekalą, kuris jam pačiam primena vaikystę. 

4

Pats metas pagalvoti apie idėją pietums arba vakarienei. Tinklaraštininkas Rimukas, kuris savo receptais dalijasi feisbuko grupėje ,,Pas Rimuką virtuvėje“ siūlo pagaminti patiekalą, kuris jam pačiam primena vaikystę. 

REKLAMA

,,Pamenu vaikystę, kai tėvas, gavęs grikių, virdavo grikių košę. Ji man taip nepatikdavo.

O dabar net geriau jaučiuosi, kad ir persivalgęs jų.

Vištų širdelės, tradiciškai, išvirtos ir patroškintos su daržovėmis ir žiūpsneliu miltų. Prieš tai jas būtina paniruoti nedideliame kiekyje miltų.

Prieskonius galima naudoti pagal kiekvieno poreikį. Svarbiausia, kad būtų juntami česnakai ir pipirai“, - aiškino Rimas. 

Pasak jo, prie patiekalo puikiai tinka pačios įvairiausios daržovės - kuo daugiau spalvingų, tuo bus ne tik skaniau, bet ir gražiau. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų