Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
puikus padažas iš majonezo ir sutrinto česnako, tepkite juo blynus ir formuokite blynų tortą. PUIKUS skonis, paragaukite.
Recepto autorė? Aš asmeniškai šiuos blynus gaminu nuo pat vaikystės. p.s baltarusiškas receptas.
O kam tie miltai?!
Bulviniai blynai tikrai skanus ir traškūs,bet su majonezo padažu baisiau negali būt !
@Rasa
Taikliai pastebeta, sunku net isivaizduoti! Blynai su majonezu... Ka?
@Rasa
reik varskes,kefiro ir gretines padazo arba brukniu uogienes.
Traskumas labai priklauso nuo bulvių rūšies
@Mama
O kam dėti mėsą į bulvinius blynus?
Čia matyt žemaičių receptas, nes jie ir kugelį su mėsa kepa.
Mes, aukštaičiai, to nedarome. Jei blynai, tai tik kiaušinių ir taukų ar aliejaus į tešlą, nieko nenupilam, ants viršaus blynų tą skystį palengva pilame, užtat minkšti viduryje ir traškūs šonuose išeina.
Čia matyt žemaičių receptas, nes jie ir kugelį su mėsa kepa.
Mes, aukštaičiai, to nedarome. Jei blynai, tai tik kiaušinių ir taukų ar aliejaus į tešlą, nieko nenupilam, ants viršaus blynų tą skystį palengva pilame, užtat minkšti viduryje ir traškūs šonuose išeina.
REKLAMA
REKLAMA
Edita bulvinius blynus kepa tik šiuo būdu: būna itin traškūs ir be galo gardūs