Anksčiau masei „surišti“ rinkdavaus pieną, ledukus ar vandenį, bet niekada nepagalvojau apie kefyrą! Kefyro dėka savąjį dubenėlį praturtinau gerosiom bakterijom, nepraradau norimos tirštos konsistencijos ir suteikiau labai malonaus skonio. Žinoma, rinkausi DVARO kefyrą, nes kaip jau teko pasakoti, DVARO produkcijos kokybe tiek skonio, tiek tekstūros atžvilgiu pasitikiu labiausiai, nesvarbu su ar be #sponsored.
Reikės:
250 ml DVARO kefyro;
1 šaldytas bananas;
200 g šaldytų mėlynių;
20 g avižų dribsnių;
1 v.š. lukštentų kanapių sėklų;
1 v.š. chia sėklų;
1 v.š riešutų sviesto;
1 v.š. medaus .
Viską sumetu į maisto smulkintuvą ir smulkinu iki vientisos masės. Ant viršaus – mėlynės, šilkmedžio uogos, riešutai ar bet kas ką mėgstat ar randat spintelėse.
Labai malonu valgyt maistą, kurio skonis prilygsta desertui, o nauda organizmui – tikrų tikriausiam supermaistui.
Šaltinis:
„Facebook“ – Nestoras maistas
„Instagram“ – @nestorasmaistas