• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviškais patiekalais pasilepinti panoręs kaunietis „Maxima“ parduotuvėje nustėro – etiketėje nurodyta, kad du virtų tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos įdaru ir padažu kainuoja beveik 20 eurų.

Lietuviškais patiekalais pasilepinti panoręs kaunietis „Maxima“ parduotuvėje nustėro – etiketėje nurodyta, kad du virtų tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos įdaru ir padažu kainuoja beveik 20 eurų.

REKLAMA

„Nu tokio kainos ir kiekio santykio dar turbūt nesu matęs. Restorane porcija šviežių didelių cepelinų (2vnt) kainuoja apie 10 eurų, o PC „Maxima“ stebina savo kosmine kaina – 10 eurų už cepeliną, kuris turbūt kokius dukart mažesnis už įprastą restoraninį“, – apie Jonavos gatvėje esančioje „Maxima“ parduotuvėje pastebėtą šokiravusią cepelinų kainą rašė kaunietis.

Įvyko klaida

Prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad įvyko klaida – darbuotoja suvedė neteisingą barkodą ir atspausdino ne tą etiketę. Vienas „Meistro kokybės“ cepelinas kainuoja 1,59 Eur.

REKLAMA
REKLAMA

„Dėkojame klientui už pastabumą ir apgailestaujame dėl šio nesusipratimo. Apie šią situaciją parduotuvės administraciją informavome, tad tikimės panašių klaidų ateityje išvengti.

Jei pirkėjas klaidingą prekės kainą pastebėjo jau apsipirkus, kviečiame užsukti į parduotuvę su pirkimo kvitu arba kreiptis į [email protected] – kainų skirtumą kompensuosime, pervesdami pinigus į „Ačiū“ kortelę“, – komentavo I. Trakimaitė-Šeškuvienė.

 

Kad daug kas toje Maksimoje neatitinka pagal pavadinimą. Pvz dešrelės šviežios pagamintos maksimmoje pavadinimas " Meistro kokybė" labai norėčiau pažiūrėti tam meistrui į akis, iš ko jos gaminamos, nei skonio, nei druskos, nei prieskonių, sausos, o kai išverda, lieka tik pusė tos dešrelės. Keiskite pavadinimą, ne meistro kokybė, o šiaip, kas iš ko išėjo
Jau keliolika metu ten nesilankau. Geriausia IKI ir Norfa,- zinau, ja, max, is vidaus ir zinau kas ten ir kaip daroma ir kulinarija ir konditerija...
Jo grazina į ačiū kortele,kad paskui vel pas juos isleistum pinigus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų