Jums reikės:
lavašo (priklausomai nuo to, kiek čeburekų gaminsite), pakelio 9 procentų riebumo varškės, 2 kiaušinių, krapų, paprikos, druskos, pipirų.
Čeburekai iš lavašo
(17 nuotr.) Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Čeburekai iš lavašo (nuotr. facebook.com)
Varškę sumaišykite su paprika, druska, pipirais. Varškės mišinį plonai paskleiskite ir užlenkite kraštus šakute, sutepkite plaktu kiaušiniu.
Keptuvėje kepkite įkaitintame aliejuje. Jie keba labai greitai. Skanu ir karšti, ir atvėsę.
Šaltinis: Pas Rimuką virtuvėje
REKLAMA