Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Būtų svogūno idet, nes sūris tikrai pridegs. Galima būtų nebent baigus kepti kiek užbarstyti. Šiandien bandysiu kept. Po ilgos pertraukos. Draugė iš kaimo ekologiškų ir gražių bulvių atvežė. Taip pat ir kaimiškų svogūniukų. Bus blynų balius
Būtų svogūno idet, nes sūris tikrai pridegs. Galima būtų nebent baigus kepti kiek užbarstyti. Šiandien bandysiu kept. Po ilgos pertraukos. Draugė iš kaimo ekologiškų ir gražių bulvių atvežė. Taip pat ir kaimiškų svogūniukų. Bus blynų balius
Būtų svogūno idet, nes sūris tikrai pridegs. Galima būtų nebent baigus kepti kiek užbarstyti. Šiandien bandysiu kept. Po ilgos pertraukos. Draugė iš kaimo ekologiškų ir gražių bulvių atvežė. Taip pat ir kaimiškų svogūniukų. Bus blynų balius
Kam to sūrio?!
Bulviniai blynai su sūriu ir miltais?????Mergaite svogūną ir gali truputį saliero įtarkuoti,o čia česnako, sūrio, MILTŲ-Firminis patiekalas šuniukui
Gal nepersistenkite su tom mamom.viskas iš mamų.duona,blynai.cepelinai.
negadink tradicinių lietuvių patiekalų,o dar bulviniuose blynuose.BAISU.Kelintoj klasėj ši mergelė,trečioj?Matosi
Skaniausi natūralūs.Itarkuoju svogūno,truputį pipirųkiaušinis.
Jeu nori greitai ,kam tas sūris?Kepu 50% lydyto sviesto 50% aliejaus.
Kam tą sūrį dêt į blynus? Kas čia per išmislas gadinti blynus?
Manau, kad česnako nereikia, o cibulio labai trūksta.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų