Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ne obuolius reik dėt į bulvinius blynus ar kugelį, bet tarkuoto moliūgo.
Dariau, tik miltu nedejau. Nepatiko obuolys. Jau geriau iškepus su obuoliene valgyti. Nepatiko
Reiks pamėginti, įdomus receptas :) Skanaus!
Nesuprantu kam tie miltai ?Bulviniai ir yra iš bulvių tik sultys truputi nupylam ir viskas .Dar per mažai to negatyvaus maisto vartojat(iš miltų).
I bulvinius blynus nereik dėti miltų,nei kruopų.Gali svogūną,kiaušinis.Gali būna smulkinta,jei norit,begalo skanu.
Čia jau ne bulviniai blynai o ne tikri blynai man patinka originalas
Tik miltu nedekit,deti reikia manu kruopas bus traskus
Aš, tai lupu, nes skutu tik šviežias ir savo užaugintas . Mažiau chemikalų.
Amerikos neatradote, bet skanu.Obuoliai, geriau rūgštoki ir sultyngi. Skanaus!
Na žalias bulves ne lupa o skuta taigi nuskutai...
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų