Jums reikės:
pusės kilogramo malto faršo, 5 piebagrybių, 1-2 svogūnų, 1 kiaušinio, prieskonių maltai mėsai, pipirų, druskos, džiūvėsėlių, sviesto, aliejaus kepti.
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su sviestu ir šlekeliu aliejaus pakepinau mažais gabaliukais pjaustytus pievagrybius ir svogūnus ( galite pakepinti kartu ir tarkuotą morką).
Į maltą mėsą (faršą) sudėjau apkeptus pievagrybius, įmušiau kiaušinį, pagardinau prieskoniais. Iš paruoštos masės formavau kotletus, juos paniravau džiūvesėliuose ir iškepiau keptuvėje su su šlakeliu aliejaus.
Prie šių kotletų tiks bet koks garnyras pagal jūsų skonį, o aš pasirinkau bulvių košę su šviežiomis salotomis. Paprasta. Greita. Skanu.
Šaltinis: Gamink su Audrone