Reikės: 4 vištienos ketvirčių, bulvių ir morkų, česnako, vištienos prieskonių, raudonosios paprikos prieskonių, česnako granulių, pipirų ir druskos, papildomai reikės sviesto, bulvių.
GAMINIMAS
Vištienos ketvirčius, nuplautus ir nusausintus įtryniau prieskoniais, išvardintais recepte. Česnako skilteles supjausčiau plonesnėmis riekelėmis (išilgai) ir sukišau po vištienos ketvirčių odele.
Bulves pagardinau bulvių prieskoniais ir druska, apšlaksčiau aliejumi. Morkas supjausčiau mažesniais gabaliukais. Kepimo skardoje patiesiau kepimo popierių ir sudėjau vištienos ketvirčius, bulves ir morkas.
Kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje ~ 50 min. Įpusėjus kepti, po gero pusvalandžio, vištienos ketvirčius sutepiau sviestu.
Vištienos ketvirčiai gavosi labai skanūs, mėsytė minkšta ir aromatinga.
Šaltinis: Gamink su Audrone