Ingredientai: 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 1/2 šaukštelio druskos, 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 6 didelės bulvės, 1/2 svogūnos, 50 gr. fermentinio sūrio, aliejaus kepimui.
Dideliame dubenyje išplakite kartu kiaušinius, kepimo miltelius, miltus, druską ir pipirus. Bulves sutarkuokite smulkia tarka, šiek tiek nuspauskite. Dėkite sutarkuotą svogūną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
Į bulvių masę supilkite kiaušinių – miltų masę ir gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir su šaukštu formuokite blynus. Kepkite po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai iškepa. Tiekite su pasirinktu padažu.