Reikės: ~0,5 kg vištienos šlaunelių mėsos, 1–2 kiaušinių, 1–2 morkų, 1–2 svogūnų, česnakinių paukštienos prieskonių, česnakinių pipirų, persilado, prieskoninių žolelių, džiūvesėlių pipirų ir druskos, lydyto sviesto, aliejaus kepimui.
Vištienos šlaunelių mėsą virtuviniu plaktuku kiek paploninau ir pagardinau prieskoniais. Kiekvieną kepsnelį mirkiau kiaušinio plakinyje ir paniravau džiūvesėliuose. Karbonadus iškepiau keptuvėje ant aliejaus, juos apkepant iš abiejų pusių.
Puode, ant lydyto sviesto, pakepinau pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir burokine trintuve tarkuotas morkas. Ant viršaus sudėjau vištienos karbonadus, įpyliau vandens, pagardinau druska, prieskoninėmis žolelėmis ir troškinau ~ 12 –15 min. Garnyrui bulvių košė ir burokėlių salotos. Gardumėlis ir ne kitaip. Skanaus!