Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kaip teigia ekspertas, jeigu planuojate mėsą marinuoti tik apie valandą, tuomet druskos į marinatą nereikėtų dėti nė trupučio, nes ji iš mėsos ištraukia sultis, mėsa gali tapti sausa ar ne tokia sultinga. Jeigu negalite ilgiau marinuoti, druskos reikėtų barstyti ant jau iškeptos mėsos.o jeigu ilgammarinuoji tai druskos gali det kiek nori,neisdzius gaunasi taip,nesamone
KLAUSYK MESOS EKSPERTE APYVARTA PC IKI NUKRITO?!?
PARDUOTUVES NIEKADA NEMOKEJO IR NEMOKES MARINUOTI MESA.KOKIUS KLEDARUS ČIA PEZI.
Hmmmm, kaip galima ruosti saslykus su medum, juk jie greitai apdega. Medus kepsniams ant zariju netunka ir orkaiteji medu reikia naudot atsainiai. Mokytis ir mokytus reikia sitam virejui. O del tokiu daug sudedamuju marinato daliu tai jau gausis ne saslykas o kepta mesa.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų