• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tomas Kerridge dažnai dalijasi receptais savo socialiniuose tinkluose, o daugelis jų buvo įtraukti į jo knygą „Tom Kerridge's Lose Weight and Get Fit“. Šį kartą virtuvės šefas pasidalijo pusryčių receptu, skirtu svorio metimui, kuris, kaip jis žadėjo, bus „revoliucinis sprendimas“.

Tomas Kerridge dažnai dalijasi receptais savo socialiniuose tinkluose, o daugelis jų buvo įtraukti į jo knygą „Tom Kerridge's Lose Weight and Get Fit“. Šį kartą virtuvės šefas pasidalijo pusryčių receptu, skirtu svorio metimui, kuris, kaip jis žadėjo, bus „revoliucinis sprendimas“.

REKLAMA

Jis neseniai pasidalino pusryčių nuotrauka su prierašu: „Labas rytas. Mano obuoliai,  kardamonas ir avižos – keičiam taisykles“. Receptas idealiai tinka tiems, kurie bando numesti svorį, ir yra įtrauktas į jo knygą „Tom Kerridge„ Lose Weight and Get Fit “, kurioje pateikiamas „puikaus skonio maisto ruošimas laikantis dietos“.

Virtuvės šefas paaiškino, kad obuoliai ir kardamonas su avižomis yra skanus pusryčių variantas, kuris nė „negali būti lengvesnis“, rašo express.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

„Jūs tiesiog mirkote avižas per naktį, o kitą dieną pridedate obuolių“, − sakė jis.

Ingredientai: 60 g avižinių dribsnių; 50 ml nesaldintų obuolių sulčių; 100 ml nenugriebto pieno; 100 g graikiško jogurto (0 % riebalų); Ketvirtadalis šaukšto malto cinamono; Vienas šaukštas granuliuoto saldiklio; 15 g razinų; Vienas šaukštas medaus; Vienas obuolys, nuluptas, be šerdies ir stambiai supjaustytas; Pusė šaukšto vanilės pastos; Didelis žiupsnis malto kardamono; Du šaukštai vandens.

REKLAMA

Šefas sudeda avižas į plastikinį indą. Tada supila obuolių sultis, pieną, jogurtą, įdeda cinamono, saldiklio ir razinų.

„Gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą nakčiai“, − aiškina jis. Sekantį rytą Tomas uždeda nedidelę keptuvę ant vidutinės/stiprios ugnies. „Kai įkais, supilkite medų, obuolius, vanilės pastą, kardamoną ir vandenį“, − sako jis.

Mišinį reikia virti nuo trijų iki penkių minučių prieš nukeliant nuo ugnies.

„Išimkite per naktį laikytas avižas iš šaldytuvo ir įmaišykite šiek tiek vandens, kad mišinys suskystėtų. Supilkite į dubenį ir užpilkite obuolių mišiniu“, − rekomenduoja šefas.

„Netikėti medaus, obuolių, vanilės ir kardamono skoniai labai paprastą receptą paverčia jaudinančiais ir pakiliais pusryčiais“, − paaiškina jis.

Tokie pusryčiai yra labai naudingi tiems, kurie nori numesti svorio, nes juose yra daug skaidulų, todėl skrandis ilgiau būna pilnas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų