Ką daryti, kai labai norisi troškintų kopūstų, bet neturite raugintų kopūstų? Pristatome patikrintą būdą labai gardžiam patiekalui iš paprasto kopūsto.
Jums reikės (4 porcijoms):
- 1 mažo kopūsto;
- 2 morkų;
- 1 svogūno;
- 2 š. acto;
- 1 š. cukraus;
- Druskos ir pipirų pagal skonį;
- 1 a.š. kmynų;
- Mažo gabalėlio marinuoto tofu;
- 1 šaukšto pomidorų pastos;
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti:
- Pirmiausia susmulkinkite kopūstą ir morkas.
- Suberkite juos į dubenį, supilkite actą, suberkite cukrų, druską, pipirus, kmynus ir masažuokite, kol suminkštės. Iš esmės, turite pagaminti gero skonio salotas, todėl, jei reikia, įpilkite daugiau acto, druskos ar cukraus.
- Į puodą sudėkite „salotas“ ir užpilkite vandeniu. Jis turėtų apsemti pusę daržovių.
- Virkite uždengę 40 minučių.
- Tuo tarpu susmulkinkite svogūną, o tofu supjaustykite kubeliais.
- Įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite svogūnus ir pakepinkite 5 minutes.
- Sudėkite susmulkintą tofu ir patroškinkite dar 5 minutes arba kol tofu taps auksinės spalvos.
- Supilkite pomidorų pastą ir viską išmaišykite.
- Svogūną su tofu suberkite į troškinį ir kepkite dar 20 min.
- papuoškite šviežiais krapais ir patiekite su virtomis bulvėmis. Rekomenduojame bulves virti su oda.
Skanaus!
Už receptą dėkojame organizacijai „Gyvi gali“ ir tinklaraščiui @grassfed_grass.