• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ateinu pas jus su skanios burokėlių mišrainės receptu. O ar jūs vis dar konservuojate? Mano paskutinės atsargos žiemai būtent šios“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Ateinu pas jus su skanios burokėlių mišrainės receptu. O ar jūs vis dar konservuojate? Mano paskutinės atsargos žiemai būtent šios“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Reikės:

  • 4 kg virtų burokėlių;
  • 1 kg svogūnų;
  • 1 st aliejaus;
  • 1 st acto;
  • 1 st cukraus;
  • 1 v. š. druskos;
  • 1 l vandens.

Burokėlius sutarkuojame, svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Sudedame viską į puodą. Gerai išmaišome. Troškiname apie 20 min. Mišrainę dedame į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų