• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ruduo dovanoja pilnas pintines sodo gėrybių. O kodėl jų neišnaudojus dar labiau? Pakviečiau obuolius blynams į draugiją“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Ruduo dovanoja pilnas pintines sodo gėrybių. O kodėl jų neišnaudojus dar labiau? Pakviečiau obuolius blynams į draugiją“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 23. Užtruksite apie 20 min. Reikės:

  • 2 kiaušiniai;
  • 2 v. š. cukraus;
  • 200 ml pieno;
  • 2 obuoliai;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis cinamono;
  • 300 ml miltų;
  • 1 v. š. tirpinto sviesto / aliejaus.

Kiaušinius išsukame su cukrumi, druska ir cinamonu. Supilame pieną ir tirpintą sviestą arba aliejų. Suberiame miltus. Išsukame tešlą šluotele, kad neliktų miltų gumulėlių.

Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Įmaišome į blynų tešlą.

Kepame gerai įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų