Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Druska nerekalinga !!!....Yra gi duonoje!

Labai skanu,tik taip ir kepu.
Niam, niam. Tvaru ir pigu.
Niam, niam. Tvaru ir pigu.
Duoną kepu nukainuotą, verdu aliejuje, česnakas ir druska. Skanumelis, pameginkit, tik šviesią duonute.
Labai skanų. Ačiū.
Duoną tik verdu, nekepu, nesvilinu gaunasi lb skani.
Šustauskas: "žurnalistas - tu durnas".
Verdu duonute mažame kiekyje aliejaus, riekutes per pusę per pjaunu ir verdu. Išėmus ištrintų česnaku, pabarstau druska ir gaunasi traški duonelė ir kvapni. Neprideda, skanaus.
@O aš Nepridega.
@O aš Eik dirbt, "virėja".
Liuks
Išrasta kas atrasta senai
kepta duona yra kepta duona tik keptuvej tik aliejus tik druska ir cesnakas daugiau jokiu marmalu kam cia sapaliot
@f Reikia kepti duoną, kepimo metu pabarstant druska, tada iškepus ištrinti česnaku ir viskas, skanu. Bet būtinai Palangos močiučių duona ir iš Lidlo.
@f Labai teisingai. O juostelėmis supjaustyti ir česnakų itrinti-nesmone puse dienos darbo
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų