Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Grybus reikia nupjauti, o ne rauti. Nuo tokių grybautoju rovėjų, ateityje grybai neaugs.
@Danutė ė
Nenusišnekėk,nei rovimas nei pjovimas nekenkia... Išrauti dar beveik ir geriau,grybo likutis žemėje nepūva ir grybienos negadina
Grybauti smagu. Bet voveraičių skonis toks pat kaip, kad medžio šaknų. Neskanios jos.
@Grybų karalius
Nesutinku nemoki pasigaminti,nors skonio reikalas man nepatinka baravykai tik džiovinti ir y barščius pagardinti nebent
@Eglužė
geriausias ir skaniausias---grūzdas---juodas ir baltas.
@Grybų karalius
Geriausias grybas, nereikia virti, o nuplovus kepti su šviežiomis bulvėmis, svogūnų laiškais ir kaimiškais lašinukais.
@Danutė ė
Seilė nutyso iki žemės
@Labai skanu
Dar reikia krapų, atsiprašau pamiršau parašyti. Nors ir be jų skanu.
REKLAMA
REKLAMA
Atėję į mišką Vilma su vyru trynė rankomis: parodė įspūdingą laimikį