Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Perskaičiau 4 kartus, nesuprantu nieko, tai su gandonu virti? Kokių reikia durex ar gusarskije?
man čia panašu į oralinį,ar su apvalkalu,ar be
jei taip parduoda,taip ir valgysim,taip ir skaniau
Taigi su celofanu skaniau, lyshnu kaloriju yr. Plius tvarumas gi, ekologija, gerai, kada nieko neishmeti :D
Kad jas gamykloje verda apvalkaluose, aukštoje temperatūroje :)
Labai mandagiai noriu paklausti visiems laikams,o ką daryti su pieniškom dešrelėm,kurios įpakuotos taip,kad yra NELUPAMOS?Yra ir tokių,ar nuo tokių neišsivystys mirtina negalia?
@Onė Labai maloniai, noriu pasakyti, nepirkite..
@Onė jeigu nuo dar nevirtų nesilupa, vadinasi įpakuota tikroje kiaulės žarnoje, nes polietileninė lengvai nusilupa
Neužmirškit, prieš verdant, nuimti ĮPAKAVIMĄ nuo šviežių dešrelių!
@Ups Aš dar kreivai žiūriu į kruopų pakuotes maišeliais
@Ups Nebeperku, nes buvau apsivėmusi, kažkokios matyt pašvinkusios buvo.
As tai nesuprantu kas jas isvis dar gali valgyti? Ir aplamai, is ko jos padarytos? Ar kas pasidomi? Kokia ju sudetis? Viskas yra skanu kai prideta cheminiu “skanikliu”. Manau daugelis ju vis dar valgo vedami nostalgijos…Nepatingekit paziureti ju sudeties ir tada nuspreskit ar jos tinka ir gerai jusu seimai.
Patarema mokslininkų dešrelės geriausi kepa su celofanu ir skaniausios
@Ramzis Kas ta "Patarema"?
ta polietileninė plėvė lengvai nusiima, tikros žarnos neitų nulupti, puode tikrai neturi būti jokios sintetikos
@na Pati dešrelė kone perpus – sintetika!
@Nuomonė reikia pirkti skirtas vaikams ir sudėtį paskaityti, kad nebūtų jokių skonio stipriklių, konservantų ir kito šlamšto tik prieskoniai ir druska
@na Kaip tik,jei išvirsi dešrelę su plastikiniu apvalkalu ir dar karštos nenulupsi,tai atvėsusios nenulupsi išvis.
@Onė Iš kur žinai? Virei su apvalkalu? Bandei nulupt karstas ir atvėsusias?
@Onė reikia lupti bųtinai prieš verdant, jei nesilups, tai įpakuota tikroje kiaulės žarnoje ir lupti nereikia, bet dabar jau retai tokių bebūna
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų