Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Bjauru net skaityti. Važiuoja į Karpynę, ir kažin ko tikisi? Cepelinų? Sushi? Karpynė ir yra todėl tokiu vardu, kad karpių paragauti. O jei Riebus katinas nežino, kad karpis yra ta žuvis, kuri turi daugiausiai kaulų - tai apie ką iš viso kalba? Tik čia galima paragauti visada šviežios, vietoje auginamos, žuvies, tik čia galima gauti šviežiausios Matjes silkės, (kuri iš tiesų yra tikroji Matjes), o ne žinovais apsimetančių pardavėjų pardavinėjama su šiuo pavadinimu... Ir netiesa, kad niekam nerūpi meniu - į Karpynę užsukame reguliariai nuo pat jos atidarymo - ir visada tikrai žinome, ką valgysime. Visada būname maloniai nustebinti kokiomis nors naujienomis.
Dėl kainų - juk čia restoranas, su savo darbuotojais, ir visomis kitomis išlaidomis.. Todėl graudu, kai tokius straipsnius (o ir komentarus) rašo žmonės be supratimo. Karpynei ir jos kolektyvui dideliausios sėkmės!!!
Dėl kainų - juk čia restoranas, su savo darbuotojais, ir visomis kitomis išlaidomis.. Todėl graudu, kai tokius straipsnius (o ir komentarus) rašo žmonės be supratimo. Karpynei ir jos kolektyvui dideliausios sėkmės!!!
Retai komentuoju, bet šį kart nesusilaikiau. Vykstant iš Panevėžio į Pajūrį, Karpynė mėgstamiausia sustojimo vieta. Skanesnės Matje su bulvėmis nesu valgius, kalmarų krevečių užkandis tobulas. Karpynės alus ir gira - atskira sėkmės istorija. Net augintiniui atskira pievelė yra skirta. Sutinku, kad skonis dalykas individualus, bet nepagrįstai dergti viešai - itin žemas lygis.
Superinė vieta,reikia dar sugebėti tiek pamaitinti žmonių,nes restoranas buvo pilnutėlis,lankėmės ne kartą,valgėme ir žuviene, buvo gal viena kita ašaka, bet išsitraukėme ir tai nesukėlė problemų,nes žuvienė ne vien iš lašišos pagaminta,o net pavadinimui atstovaujančio karpio dėta kuris ir turi ašakų,bet yra natūrali šviešia žuvis,kuria galime vasara sugauti žvejojant karpynės tvenkiniuose.Ir būtų laibai įdomu pamatyti kaip pavyktų ištraukti pincetu visas karpio ašakas.Rekomenduojame apsilankyti tiko ir patiko.
Buvome ne karta Karpynėje,
valgėme ir žuvienę ir kitus patiekalus,
bet neteko,kaip (riebus katinas)traukti kauliukų iš žuvienės.
gal taip papuolė,bet nereikėtu smerkti vienu apsilankymu šeimininkų
valgėme ir žuvienę ir kitus patiekalus,
bet neteko,kaip (riebus katinas)traukti kauliukų iš žuvienės.
gal taip papuolė,bet nereikėtu smerkti vienu apsilankymu šeimininkų
Jau kokį 15 metų mano širdžiai pati mylimiausia ir jaukiausia vieta yra " Karpynė". Čia visada norisi sugrįžti. Ar tiesiog atvykti praleisti savaitgalį,ar papietauti,ar atvykti kasmet jau tapusia tradicija,į " Draugų dieną". Visada smagus renginys,tobulas maistas,bei tobulas ir draugiškas aptarnavimas. Iki šiol visiems savo draugams rekomenduoju būtinai paragauti žuvienės,lašišos ir skaniausio pasaulyje rūkyto karpio. Ačiū ir tik kuo didžiausios sėkmės visam " Karpynės" kolektyvui. Iki greito pasimatymo!
Pritariu direktorės atsakymui. Turbūt žmogelio nepasitiko patiese raudoną kilimą ir nesilankste ieškodami lėkštėje ašakų. Individas,save vadinantis maisto kritiku jaučiasi galintis kritikuoti maistą, kurį surijo iki kuopelės,nors buvo,,guminis,,. Dėl kvapo nežinau,bet spėju, kad nosis nevalyta nuo Švyturio laikų. Asmeniškai pažįstu ten dirbančius žmones ir karpio gabaliukai galėtų būti skirti tamstos angoms sandarinti, iš kurių sklinda įžeidinėjimai darbščių ir sąžiningų žmonių adresu. Laikas keisti pavadinimą iš Riebus Katinas į Riebus Avinas.
Graži vieta su šlykščia virtuve ir šleikščiu kvapu viduje. Virtuvės produkcija nesikeičia dešimtmečiais ,nes restorano valdžiai tai visiškai nerūpi. Gamina jovalą pašerti nes žino kad kartą paragavęs,daugiau nebegrįš.
Už tai ta žuvienė ir tokia skani,nes su kaulais.
Ponia nesiaiškink buvom pries 5m , niekas nepaxikeitė o gaila , meniu skurdus ir iš jo 3h jau daug ko neturi , ką valgėm neskanu, atnešė šaltą maistą, kol priėjo gal 10nin laukėm , kainos oho , daugiau norim pavalgyt, niekada nestojam, važiuojam į Raseinius
„Karpynė“ paliko tikrai puikų įspūdį! Jauki aplinka, draugiškas personalas ir skanus maistas – viskas aukščiausio lygio. Labiausiai patiko šviežia žuvis ir kruopščiai paruošti patiekalai, kurie buvo ne tik gardūs, bet ir gražiai pateikti. Be to, vieta idealiai tinka tiek poilsiui, tiek įvairiems renginiams – viskas apgalvota iki smulkmenų. Tikrai rekomenduoju apsilankyti!
REKLAMA
REKLAMA
Apsilankęs populiariame Lietuvos restorane į vatą nevyniojo: „Gerai, kad sėdėjau vienas“