Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Juoda duona kažkaip nelinkusi pelyti, arba pasidengia tokais baltais "pelėsiais", kurie net skonio nesugadina. Blogiausi - batonai, ir kita balta duona, ypač pjaustyta. Matyt, užsikrečia sporom pjaustant. Perku dažniau nepjautą šviežią duoną, atsipjaunu kiek reikia pats. Dar toks pelėsio židinys - duoninė. Tikiuosi, visi jau išmetė šį daiktą.
Dėl manęs ėskit nors ir šūdą.
O ka dar buna variantu?
meskit lauk negalvoję, nes jei nesuvalgei laiku, vadinasi jo ir nereikėjo. ir iš viso batonai - ne maistas, nebevalgau jau kelis dešimtmečius, kaip ir visokių dešrelių bei kitokio gatavo šlamšto. Galima valgyti tik rupių miltų duoną, o ir pyragai iš tų miltų yra skanesni už "ekstra, karališkų" miltų gaminius. Patyriau - kuo "juodesni" miltai, tuo skanesnis kepinys, o pyragų skonį keičia ir priedai - pienas, sviestas, visokie vaisiai ir uogos. O automatinė duonkepė garantuoja patį šviežiausią - dar karštą pyragą, duoną norimu laiku, ir nereikia būti jokiu profesionalu - receptai ir instrukcijos pridedami, pasirenkami įvairiausi kepinių variantai, pats gali pridėti savo išmonę
nieko nenutiks tik valgyk -- tik žiūrėk jeigu tau at smegenų pelėsis tada žinok jau galas - kol smegenys nepelėsieti tai dar nieko baisaus----- matosi kad straipnio autoriaus smegenys apaugusios storu pelėsio sluoksniu - ..........
Pelėsį?
ir reikia, abiem rankom už abiejų žandų
Duoną laikau šaldikly ir pasiimu tik tiek, kiek reikia, o batoną šaldytuve.
@nu Ir niekad jo neimu
Juk ekspertė armonaitė sakė , kad galima lietuviams valgyti ir pasibaigusio galiojimo maisto produktus.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų