Jums reikės:
2 morkų, 3 bulvių, 3 kiaušinių, 50 gramų fermentinio sūrio, 1 indelio majonezo, 1 nedidelio svogūno, šaldytų arba žalių krapų. Iš pradžių morkas, bulves ir kiaušinius išvirkite atskiruose puoduose.
Tada atvėsusias daržoves, kiaušinio baltymą bei sūrį sutarkuokite burokinės tarkos pagalba. Nuo tuno nupilkite aliejų bei šakute sutrinkite. Smulkiai supjaustykite svogūną bei įmaišykite į tuną, užberkite šiek tiek druskos ir pipirų.
Po to visus ingredientus sluoksniuokite: į indo dugną dėkite tuno sluoksnį, ant jo bulves, užberkite druskos (nėra būtina, jeigu verdant bulves į vandenį bėrėte druskos), pabarstykite krapais bei petražolėmis, tuomet majonezo sluoksnis, ant jo - morkos, kiaušinių baltymai, vėl majonezas ir galiausiai - sutrinti kiaušinių tryniai. Puoškite pagal savo norus.
Paskui dėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent 60 minučių. Patiekite ir skanaukite!
Pastebėjimas: Mišrainę, jeigu norisi, galite gardinti saulėgrąžomis arba sezamu, galite daugiau pipirų naudoti, svarbiausia yra išlaikyti proporcijas tarp pagrindinių ingredientų.
Šaltinis: Worldrecipes