Kulinarinės laidos „La maistas“ grilio meistras Vylius Blauzdavičius, virtuvės šefas Tomas Rimydis ir kviestinė viešnia Berta Garuckė laidoje laužo standartus ir sako, kad obuoliai nėra skirti įprastiems obuolių pyragams. Anaiptol, iš jų galima pagaminti stulbinančio ir nepamirštamo skonio kepinių.
Vyliaus Blauzdavičiaus rekomenduojamos varškinės obuolių spurgos
Tokias spurgas Vylius rekomenduoja gaminti tiems, kurie pasiilgo vaikystės skonio ir nori pasimėgauti varškės, obuolių bei cukraus pudros aromatu.
Receptą žiūrėkite:
Virtuvės šefo Tomo Rimydžio rekomenduojamas obuolių ir duonos pudingas su kepenėlių paštetu
Obuolių ir duonos pudingas su kepenėlių paštetu
Toks prabangiai atrodantis patiekalas skirtas visiems, pasiilgusiems išskirtinio skonio. Šefas garantuoja, jog tokiu šedevru liks nustebę net patys išrankiausi svečiai.
Receptą žiūrėkite:
Tinklaraštininkės Bertos Garuckės rekomenduojamas nekeptas obuolių pyragas su maskarpone
Nekeptas obuolių pyragas su maskarpone
Berta sako nemėgstanti ilgai sukiotis virtuvėje, todėl mėgsta gaminti tai, kas yra ypač gardu, tačiau nereikalauja ypač daug laiko ir pastangų. Viena tokių idėjų – žiūrovams pagamintas pyragas.
Receptą žiūrėkite:
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.