Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
kieti, rūgštūs, beskoniai, bekvapiai, kažkokia žalesa. Visiškai neturiu noro pirkti, net pats organizmas nepageidauja, nerodo jokių signalų, kad "noriu". Ir kainos...
sulaukė "pagyrų". Deja, jau ne tie pomidorai, ne tos veislės ir auginimo būdai. Beskoniai, bekvapiai ir kaip žolė. Trąšų sandėlys. Jų niekur nebenaudoju, gal tik papuošimui ir tai. Lygiai tas pats su salotomis indelyje, kurios užaugo trąšų terpėje. Parduotuvėje pirkta šv. daržovė nekvepia tuo, kuo pati yra. Pvz.: krapai, ryški prieskoninė daržovė, o kvapas įtartinai blankus. Manau, nepapuola į prekybcentrus šviežiausios, kažkur "pragulėjusios", pakeitusios spalvas, apvytusios. Tegul nemoko kaip maitintis, kas tinka, o kas ne. Žinoma, spalvotos daržovės naudingos, bet ne šiam laike. Daugiau sąžinės, savo organizmui taip pat.
Skanaus
Robertai
Parduotuviniai pomidorai ne dovana širdžiai, bet tikras nuodas visam organizmui. Jie užauginami vien chemija
@Nuodas o ne dovana Geriau sauja skalbimo miltelių
chemikalais purkstu pomidoru?
@Sumazejo pirkimas Man vienodai pomidorų pirkimo sumažėjimas. Užsiauginu savo pomidorų kiek tik noriu. Šiltnamyje naudoju galvijų mėšlą, jokios chemijos. Gruodžio viduryje suvalgiau paskutinius šviežius, turiu sočiai priruoštų sulčių. Valgiau dabar geriu sultis ir nesuku sau galvos dėl jų chemijų
Na, labai paslaptinga antraštė
Na, labai paslaptinga antraštė
Ir intriguojanti.
Gaila tik, kad tie pomodorai aukso gysla nevadinami :(
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų