Tikslumas svarbu gaminant maistą, o nerangumas gali turėti baisių pasekmių. Tikrai ne vienas esame praleidę virtuvėje daug laiko, ruošdami ypatingą patiekalą, o po to neatsargiai padauginę kurio nors ingrediento. Tada nebelieka nieko kito, tik pradėti viską iš naujo. Žinoma, gaila, taigi geriau pasistengti, kad tokių atsitikimų daugiau nepasikartotų.
Paprastas sprendimas
„TikTok“ vartotoja, maisto gaminimo entuziastė, save vadinanti MamaB, taip pat kažkada per daug entuziastingai elgdavosi su ingredientais, ypač su alyvuogių aliejumi. Gaila produkto, per didelis aliejaus kiekis nesveika, nes tai tikra kalorijų bomba ir, suprantama, niekas nenori prarasti savo kūno formų.
Laimei, moteris rado lengvą ir patogią išeitį, problemos baigėsi visiems laikams. Ji taip didžiavosi savo idėja, kad nutarė ja pasidalinti su visais „TikTok“ socialiniame tinkle. Netrukus ji suprato, kad ne tik jai taip nesisekdavo virtuvėje, pilstant alyvuogių aliejų. Per trumpą laiką jos vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas 11 milijonų kartų!
Plastmasinis dangtelis
Atidarius alyvuogių aliejaus butelį, po dangteliu yra dar papildoma plastmasinė detalė, kurią reikia ištraukti. Dauguma ją tiesiog nuplėšia ir išmeta – to daryti nereikėtų! Šis papildomas plastiko gabalėlis yra raktas išmaniam maisto gaminimui.
Jei tą plastiko dangtelį apversite ir uždėsite atgal (tik nestumkite per stipriai, nes kepurėlė atsidurs butelio viduje!), tada aliejus iš butelio tekės žymiai lėčiau. Galėsite lengviau jo įpilti į gaminamus patiekalus ir tikrai jo netyčia nepadauginsite.
Jei norite pamatyti, kaip uždėti apverstą dangtelį, būtinai pažiūrėkite šį vaizdo įrašą!
@chaldomom #tiktokideas #learnedfromtiktok
♬ The Git Up - Blanco Brown