Reikės: 100 g juodojo šokolado, 100 g pieniško šokolado, 1 indelis kondensuoto pieno su cukrumi, 100 g riešutinio arba paprasto sviesto, 280 g sausainių ( tinka bet kokie šviesūs ir mažiau saldūs ), 50 g sūdytų žemės riešutų.
Gaminimas :
Kepimo indas 21 cm
1.Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
2.Sausainius sutrupinkite šiek tiek smulkiau,nei tinginiui.
3.Riešutus dedame į smulkintuvą ir šiek tiek pasmulkiname.
4.Riešutų ir sausainių mases sumaišome ir užpilame tirpintu sviestu.
5.Kepimo indą išklojame popieriumi ir dedame sausainių masę.Truputį paspaudžiame.
6.Ant sausainių supilame kondensuotą pieną ir jį lygiai paskirstome.
7.Toliau dedame trupintą šokoladą, barstome riešutų.
8.Dedame į orkaitę ir kepame. Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės tipo. Pyragas turi paruduoti. Stebėkite,kad nesudegtų.
9.Pyragą pjaustome atvėsusį.
Skanaus!
Recepto šaltinis: http://www.ritosreceptai.lt