• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karamelė,sūrūs riešutai ir šokoladas. Kokios mintys aplankytų skanaujant šį pyragą? Sužinokite tai jau dabar, išbandę šį ypatingai gardų snikerinio pyrago receptą.

5

Karamelė,sūrūs riešutai ir šokoladas. Kokios mintys aplankytų skanaujant šį pyragą? Sužinokite tai jau dabar, išbandę šį ypatingai gardų snikerinio pyrago receptą.

REKLAMA

Reikės: 100 g juodojo šokolado, 100 g pieniško šokolado, 1 indelis kondensuoto pieno su cukrumi, 100 g riešutinio arba paprasto sviesto, 280 g sausainių ( tinka bet kokie šviesūs ir mažiau saldūs ), 50 g sūdytų žemės riešutų.

Gaminimas :

Kepimo indas 21 cm

1.Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.

2.Sausainius sutrupinkite šiek tiek smulkiau,nei tinginiui.

3.Riešutus dedame į smulkintuvą ir šiek tiek pasmulkiname.

4.Riešutų ir sausainių mases sumaišome ir užpilame tirpintu sviestu.

5.Kepimo indą išklojame popieriumi ir dedame sausainių masę.Truputį paspaudžiame.

6.Ant sausainių supilame kondensuotą pieną ir jį lygiai paskirstome.

7.Toliau dedame trupintą šokoladą, barstome riešutų.

8.Dedame į orkaitę ir kepame. Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės tipo. Pyragas turi paruduoti. Stebėkite,kad nesudegtų.

9.Pyragą pjaustome atvėsusį.

Skanaus!

Recepto šaltinis: http://www.ritosreceptai.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų