• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trumpa instrukcija, kaip elgtis pasiklydus miške

Visų pirma įsitikinkite, ar jūs tikrai pasiklydote, ar jums tik taip atrodo.

Simptomai:

1. Jūs esate vienas.

2. Jūs esate miške.

3. Aplink tyla.

Sprendimas:

* Pabandykite įsikčsti sau į ausį. Jei pavyko - vadinasi, jūs miegate. Miegokite toliau.

* Sušukite: "Aū!" Įkvėpkite oro ir sušukite pirmiausia "A", paskui "Ū". Šį šūksnelį būtų neprošal parepetuoti namuose. Geriausia - nakties metu, tamsoje. Jei gyvenate daugiabutyje, repetuokite tol, kol į sieną pradės belsti kaimynai - vadinasi, esate girdimas iš toli. Jei jūs kambaryje, kurio sienos minkštos, o langai grotuoti - vadinasi, persistengėte. Pailsėkite.

REKLAMA
REKLAMA

* Įlipkite į eglę. Jei nieko nematyti, vadinasi, eglė per žema. Raskite aukštesnę eglę. Jei negalite į ją įlipti, nusispjaukite ir lipkite į beržą.

REKLAMA

* Pamėginkite įkurti ugnį. Jei persistengėt, gaisrą teks išbūti vandens pilname kanale. Jei vanduo užvirė - toliau galite neskaityti. Jei atskrido gaisrininkai, susitaikykite su jais ir toliau galite neskaityti.

* Nustatykite pasaulio šalis. Atsistokite veidu į šiaurę, tada už nugaros bus pietūs, dešinėje - rytai, kairėje - vakarai.

REKLAMA
REKLAMA

* Jei sutikot lokį, paaiškinkit jam, jog jūs visai neketinote valgyti jo aviečių. Jei lokys nesuprato, paaiškinkit dar sykį jam suprantama kalba. Jei lokio suprantama kalba nesuprantama jums - bėkite.

* Dabar bėkit greičiau. Kad sėkmingai pabėgtumėt nuo lokio, reikia, kad jis bėgtų jums iš paskos ir nuolat mažėtų. Jie jis didėja - toliau galite neskaityti.

* Jei išalkote - valgykit viską. Jei suvalgėt ką nors nuodinga - sužinosite vėliau.

* Jei jūs sutikote žmonių - nieko, kas čia parašyta, neskaitykite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų