• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis lietuvių neįsivaizduoja pusryčių be sumuštinių. Populiariausias jo variantas - su kumpiu, dešra arba sūriu. Vis dėlto tokį derinį dauguma mitybos specialistų kritikuoja ir tvirtina, kad jis nėra tinkamas. 

Daugelis lietuvių neįsivaizduoja pusryčių be sumuštinių. Populiariausias jo variantas - su kumpiu, dešra arba sūriu. Vis dėlto tokį derinį dauguma mitybos specialistų kritikuoja ir tvirtina, kad jis nėra tinkamas. 

REKLAMA

Mitybos specialistė Vaida Kurpienė pasidalijo ypatingu sumuštinio receptu. Jį išmėginę, liksite sužavėti. Ši sumuštinio variacija ypač tinkama šiuo metu, kai miškuose randama daugybė grybų. 

Sveikam sumuštiniui, kuris, pasak V.Kurpienės, suteiks sotumo iki pietų, reikia duonos bei baravyko. Jį pakepinkite ant sviesto ir uždėkite ant duonos riekelės. 

„Jeigu prie tokio sumuštinio valgysite ir mėgstamų salotų ar daržovių, būsite sotūs iki pietų“, - tikino mitybos specialistė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų