• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„7 ingredientai draugams“ – taip vadinasi naujoji „Virtuvės mitų griovėjų“ knyga, į kurios pristatymą Vilniaus naktiniame klube „Exit“ pirmadienį susirinko visas būrys įžymybių. Tarp jų sukiojosi ir žavioji Beata Nicholson.

„7 ingredientai draugams“ – taip vadinasi naujoji „Virtuvės mitų griovėjų“ knyga, į kurios pristatymą Vilniaus naktiniame klube „Exit“ pirmadienį susirinko visas būrys įžymybių. Tarp jų sukiojosi ir žavioji Beata Nicholson.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Televizijos laidų vedėja, kulinarė ir receptų knygų autorė portalui Balsas.lt prisipažino, kad per renginį knygos pavartyti nespėjo, bet pirmasis įspūdis buvo geras: „Pavartyti dar nespėjau, bet einu ir dabar ją įsigysiu. Kiek mačiau ekrane, tikrai šauniai padirbėjo jaunuoliai. Ir spėjo labai greitai apsisukti, nes praeitą knygą pristatė gegužės mėnesį.“

REKLAMA

Pirmoji jų knyga – jau seniai B. Nicholsin lentynoje. Tačiau žymiąją virtuvės šeimininkę įkvepia ne tik šie ar kiti lietuvių autoriai, profesionalūs užsienio šefai, bet ir bet kuris gaminantis žmogus: „Aš manau ir mano yra toks moto, kad mes visi vieni iš kitų mokomės. Mano paskutinė knyga buvo apie kepinius, tai aš praktiškai dvejus metus gyvenau kepiniais ir man tai buvo įdomi sritis. Dabar aš rašau kitą knygą, šiek tiek kita tematika , tai visuomet žmonių klausinėju ir manau, kad net ir iš tų, kurie visai mažai gamina, galima kažko išmokti, kažką pasižiūrėti. Kiekvienas yra unikalus ir turi savitą gaminimo stilių.“

REKLAMA
REKLAMA

Į trijų vyrukų – Alfo Ivanausko, Ali Gadžijevo ir Martyno Praškevičiaus – kulinarinį vakarą atvykusi Beata patikino, kad jos vyras taip pat neprastai sukasi virtuvėje: „Mano vyras labai puikiai gamina ir aš jam visuomet leidžiu pasireikšti. Aišku, jo stilius yra visai kitoks nei mano... Vyrai ir moterys – čia niekada nesibaigiantis klausimas, kas yra geresni kulinarai, bet to iš tikrųjų net ir negalima nuspręsti. Kiekvienas žmogus, kuris gamina, turi savo braižą ir valgytojai arba skaitytojai išsirenka tai, kas jiems yra artima.“

Kokius „firminius“ patiekalus vyrui gaminti sekasi geriausiai? Už brito ištekėjusi Beata įvardijo „rimtus vyriškus patiekalus“: su originaliais prieskoniais ir netikėtais padažais paruoštą žuvį bei puikų „steiką“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų