• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai skanų karštą obuolių punšą.

TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai skanų karštą obuolių punšą.

REKLAMA

Karštam obuolių punšui reikės:

  • 2 litrų obuolių sulčių
  • Apelsino
  • Obuolio
  • Saujos spanguolių
  • Dviejų šaukštų karšto vyno prieskonių

Gaminimo eiga:

Sultis supilkite į puodą, sudėkite supjaustytą apelsiną, supjaustytą obuolį, spanguoles ir berkite prieskonius. Sultis užvirkite ir sumažinę kaitrą palikite pamažu virti maždaug pusvalandžiui. Sultis perkoškite ir supilstę į puodelius patiekite.

Daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.

Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų