• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dauguma Jūsų žinomų užkandžių pabodę ir norisi ko nors naujo??? Išbandykite lavašo suktinukus su kumpiu ir sūriu. Patiks tikrai visiems! Pamatysite“, – sako tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė.

„Dauguma Jūsų žinomų užkandžių pabodę ir norisi ko nors naujo??? Išbandykite lavašo suktinukus su kumpiu ir sūriu. Patiks tikrai visiems! Pamatysite“, – sako tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė.

REKLAMA

8 porcijos. Reikės:

  • 2 didelių lavašo lakštų;
  • 250 g kumpio;
  • 1 agurko;
  • 230 g kambario temperatūros kreminio sūrio (pvz.: „Philadelphia“);
  • 5 valg. š. majonezo;
  • 150 g fermentinio sūrio;
  • 1 nedidelės saujos susmulkintos petražolės (nebūtina).

Viename dubenėlyje sumaišome kreminį sūrį ir majonezą iki vientisos masės. Ištepame vieną pusę abiejų lavašo lakštų.

Sūrį smulkiai sutarkuojame, apibarstome abu lavašo lakštus. Kumpį supjaustome pailgomis plonomis juostelėmis. Apibarstome lavašo lakštus.

REKLAMA
REKLAMA

Agurką nulupame, sutarkuojame stambia tarka, tolygiai apibarstome lavašus. Taip pat užbarstome petražole.

Kiekvieną lavašą susukame į ritinį, stengiamės gerai suspausti besukant. Kiekvieną lavašo suktinuką suvyniojame į foliją ir paliekame šaldytuve bent porai valandų. Po to lavašus supjaustome. Skanaus!

Prie lavašo suktinukų labai tinka vynuogės. Jei nemėgstate petražolės, jos galite nenaudoti. Arba galite pakeisti šviežiais krapais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų