Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min. Reikės:
- 2 silkės file;
- 2 virtos bulvės;
- 1 virta morka;
- 0,5 virto burokėlio;
- 1 svogūnas;
- Šlakelis aliejaus;
- Majonezo pagal poreikį;
- Ryšulėlis krapų;
- Ryšulėlis svogūno laiškų.
Silkės file supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į indą, kuriame sluoksniuosime užkandį. Kubeliais supjaustome bulves, morkas, burokėlius. Svogūną pasmulkiname ir beriame ant silkės. Apšlakstome aliejumi. Ant viršaus beriame bulves, morkas, tada burokėlius. Viršų aptepame majonezu. Pabarstome smulkintais žalumynais.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!