• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalėdų stalo neįsivaizduoju be baltos mišrainės ir silkės pataluose. Kas Jums būtina ant šventinio stalo? Galbūt turite kažkokių tradicijų? O aš kadangi užkandį su silke ruošiau šventiniams pietums, tai gaminau konditeriniame žiede viską sluoksniuodama ir suformuodama bokštą– sako tinklaraščio Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Kalėdų stalo neįsivaizduoju be baltos mišrainės ir silkės pataluose. Kas Jums būtina ant šventinio stalo? Galbūt turite kažkokių tradicijų? O aš kadangi užkandį su silke ruošiau šventiniams pietums, tai gaminau konditeriniame žiede viską sluoksniuodama ir suformuodama bokštą– sako tinklaraščio Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min. Reikės:

  • 2 silkės file;
  • 2 virtos bulvės;
  • 1 virta morka;
  • 0,5 virto burokėlio;
  • 1 svogūnas;
  • Šlakelis aliejaus;
  • Majonezo pagal poreikį;
  • Ryšulėlis krapų;
  • Ryšulėlis svogūno laiškų.

Silkės file supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į indą, kuriame sluoksniuosime užkandį. Kubeliais supjaustome bulves, morkas, burokėlius. Svogūną pasmulkiname ir beriame ant silkės. Apšlakstome aliejumi. Ant viršaus beriame bulves, morkas, tada burokėlius. Viršų aptepame majonezu. Pabarstome smulkintais žalumynais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų