• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai namuose lieku viena ir taip tylu, kad girdžiu net savo mintis, gaminu tik sau. Mėgstu prisigalvoti įvairių derinių ir bandyti tai paversti realybe. Dar vienas bandymas pavyko puikiai“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Kai namuose lieku viena ir taip tylu, kad girdžiu net savo mintis, gaminu tik sau. Mėgstu prisigalvoti įvairių derinių ir bandyti tai paversti realybe. Dar vienas bandymas pavyko puikiai“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 4 riekės batono,
  • 2 virti kiaušiniai,
  • 180 g tuno aliejuje,
  • 1 avokadas,
  • 1/2 mėlynojo svogūno,
  • kelios šakelės krapų,
  • 1 skiltelė česnako,
  • 1-2 šaukštai majonezo,
  • 1 šaukštelis garstyčių,
  • žiupsnelis druskos,
  • žiupsnelis maltų pipirų.

Batono riekeles lengvai paskrudinkite. Kiaušinius sutarkuokite burokine tarka. Tuną nuvarvinti ir dėti į dubenį su kiaušiniais.

Avokado minkštimą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite į dubenį. Dėkite smulkintus svogūnus, česnaką ir krapus.

Dubenėlyje sumaišykite majonezą su garstyčiomis ir supilkite į dubenį su produktais. Gardinkite druska bei pipirais. Išmaišykite.

Šia mase aptepkite skrudintas batono riekeles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų