žiedinis kopūstas
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „žiedinis kopūstas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „žiedinis kopūstas“.
Receptas. Kepti kalafiorai
INGREDIENTAI: 1 vienetas žiedinių kopūstų 1 žiupsnelis druskos 2 valgomieji šaukštai miltai 50 mililitrų aliejaus šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Kalafiorą padalinti į nedidelius žiedynus, juos sudėti į verdantį vandenį 1 min. Išimti kalafiorą iš vandens, nuvarvinti, paskaninti druska ir pipirais, apibarstyti miltais. Apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus apie 2 min., kad liktų traškūs.
Vietoj ryžių rinkitės šią alternatyvą: labai skanu ir mažai kalorijų
Michaelas Mosley yra svorio metimo guru. Jis išsamiai papasakojo, kaip gamina ryžius iš žiedinių kopūstų.
Michaelas Mosley savo sekėjams parodė, kaip jis gamina sveiką ir mažai kaloringą alternatyvą ryžiams, rašoma express.co.uk.
Svorio metimo guru savo sekėjams sakė: „Aš įsimylėjau žiedinių kopūstų ryžius. Tiesiog sutarkuojate žiedinį kopūstą ir vieną minutę pakaitinate mikrobangų krosnelėje.
Gitanas Nausėda: kalafiorų skandalas jau ima nervinti
Tas kalafiorų skandalas jau ima nervinti. Kišame dabar tą vargšę daržovę ten kur ji lenda ir kur ne. Ką mes žinome apie ją? Pirma, jos lietuviškas vardas yra ne kalafioras, o žiedinis kopūstas. Sako, kad ją mėgsta dietologai. Šiuos kopūstus turėtų vartoti ir sergantys cukriniu diabetu. Antra, norintieji paslėpti tikrųjų problemų galus dėkoja Aukščiausiajam, kad visas sukasi apie kalafij..., atsiprašau, žiedinį kopūstą, kadangi jis sudaro 0,000... proc.