sprandinė

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „sprandinė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „sprandinė“.

Šis kiaulienos sprandinės receptas sužavės visus: skonis vertas 10 balų

TV3 televizijos laidos „Maisto kelias“ vedėjai Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius ir Dominykas Kupčinskas lankėsi Birštone. Įkvėpti šio miesto apylinkių vedėjai žiūrovus nustebino paruošę pitą su kiaulienos sprandine ir tzatziki padažu.
2023-08-05

Receptas. Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”

INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulės prandinės 150 gramų kietojo sūrio 2 vienetai pomidorų pastos 2 skiltelės česnakų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 12 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti. Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm. Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei pačią mėsą.
2022-02-04

Šiuos kepsnius gyrė visa šeima: verti 10 balų

Skaniai, sočiai ir greitai. Mėsytę pamarinuokite, sudėkite papildomus ingredientus ir šaukite į orkaitę. Jau netrukus visa šeima bus dėkinga už gardžią vakarienę.  Kepsniams prireiks:  Kiaulienos sprandinės pjausnių, 50 ml vandens, 1a.š. paprikos miltelių, 1/2a.š. druskos, 1/2a.š. kario, kelių pipirų, lauro lapelių.
2019-07-11

Tokio marinato negaminote: Ingrida pabandė ir sako, kad jis nepakeičiamas

Tinklaraštininkė Ingrida pagamino kiaulienos šašlykus, kuriuos marinavo su netikėtu deriniu: ji maišė raugintų agurkų rasalą su grietine. Pridėjo prieskonių ir dabar sako, kad tai yra idealus receptas, ieškantiems naujų skonių.  Taigi, jei norite kažko naujo, išbandykite ir nepasigailėsite.  Jums reikės:  4 kg kiaulienos sprandinės, 1 litro raugintų agurkų rasalo, 4 svogūnų, žalumos, kalendros, krapų, petražolių, 4-5 šaukštų grietinės, druskos ir pipirų pagal skonį.
2018-06-16

Skaniai ir paprastai: gardūs smaližių pusryčiai bei grilyje kepta jautienos sprandinė

 Vasara – toks laikas, kai leidžiame sau ilgiau pamiegoti, stengiamės kuo daugiau pailsėti ir, žinoma, kuo skaniau pasigaminti valgyti bei pasmaguriauti. Šį šeštadienį laidoje „Skaniai ir paprastai“ virtuvės šefas Gediminas paruoš du nuostabius patiekalus, kurie paįvairins jūsų savaitgalių vėlyvus rytus ir išvykas su draugais. Kaip ir įprasta, pirmoje laidos dalyje virtuvės šefas pasiūlys vėlyvuosius pusryčius, kurie šį kartą labai patiks saldumynų mėgėjams ir smaguriams.
2018-06-08

Tokių kepsnių dar nevalgėte: jie tirps burnoje

Tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė Viktorija išbandė kepsnius, keptus piene. Sunku įsivaizduoti? Vis dėlto ji įsitikinusi, kad tai yra puikaus skonio patiekalas, kuris tirpsta burnoje.  Sprandinės kepsniams, keptiems piene, reikės: 8 vienetų sprandinės kepsniukų, 3 svogūnų, 1 paprikos, pusės litro pieno, 150 gramų fermentinio sūrio, majonezo, pipirų, druskos.  Kepsniukus išdėliojame kepimo formoje ir apibarstę druska ir pipirais įtriname. Tada aptepame majonezu.
2018-03-08
Į viršų