saldžiarūgštė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „saldžiarūgštė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „saldžiarūgštė“.
Orkaitėje kepta saldžiarūgštė vištiena tapo atradimu: „Be proto skanu“
„Apie receptą galiu pasakyti tik tiek, kad tai be proto skanus, greitai pagaminamas patiekalas. Sužavėjo mane tai, kad orkaitėje keptos saldžiarūgštės vištienos dar nebuvau valgiusi“, – sako tinklaraštininkė Edita.
Reikės: 3 vištienos krūtinėlės puselių, 1 stiklinės bulvių krakmolo arba kukurūzų krakmolo, aliejaus kepimui.
Atrado tobulą saldžiarūgštę vištieną: „Galima pirštelius apsilaižyti“
„Vieni iš šeimos mėgstamiausių patiekalų su vištiena yra tie, kuriuos ruošiu azijietišku stiliumi, su saldžiarūgštėmis daržovėmis ir padažu. Šiandien pietums labai panašiai – vištiena su morkomis ir žirneliais medaus ir sojos padaže. Taip skanu, kad galima pirštelius apsilaižyti“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
Porcijos 3. Užtruksite apie 40 min.
500 g vištienos šlaunelių mėsos/filė;
Druskos pagal skonį;
Žiupsnis juodųjų pipirų;
1 a. š. vištienos pr.
Ši saldžiarūgštė vištiena tapo tikru atradimu: „Be proto skanu“
„Apie receptą galiu pasakyti tik tiek, kad tai be proto skanus, greitai pagaminamas patiekalas. Sužavėjo mane tai, kad orkaitėje keptos saldžiarūgštės vištienos dar nebuvau valgiusi“, – sako tinklaraštininkė Edita.
Reikės: 3 vištienos krūtinėlės puselių, 1 stiklinės bulvių krakmolo arba kukurūzų krakmolo, aliejaus kepimui.
REKLAMA
REKLAMA
Ši traški vištiena taps vakaro pažiba: skonis nepaliks abejingų
„Saldžiarūgštė vištiena yra mano viena iš mėgstamiausių patiekalų. Kartais vis sugalvoju, ką nors naujo. Kažką pridedu, kažką išimu. Ir kas kart gaunasi visai neblogai. Šiandien mano idėja buvo į vištieną įmaišyti spiralizatoriumi pjaustytą cukiniją. Gavosi cukinijos makaronai, tad prie vištienos nesinorėjo man net ryžių. Pakako padažo su daržovėmis“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
Šią saldžiarūgštę vištieną pamėgo visa šeima: receptą verta turėti
„Traški vištiena apelsinų sultyse. Galite įmaišyti svogūno laiško, riešutų, žirnelių. Aš taikiausi prie vaikų todėl vištiena be priedų“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.
Kinietiškai vištienai reikės: 400 gr vištienos filė; 4 apelsinų; sojos padažo; alyvuogių aliejus; šaukšto medaus; krakmolo, druskos.
Ši saldžiarūgštė vištiena – šeimos mėgstamiausia: neišbandyti būtų nuodėmė
„Traški vištiena apelsinų sultyse. Galite įmaišyti svogūno laiško, riešutų, žirnelių. Aš taikiausi prie vaikų todėl vištiena be priedų“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.
Kinietiškai vištienai reikės: 400 gr vištienos filė; 4 apelsinų; sojos padažo; alyvuogių aliejus; šaukšto medaus; krakmolo, druskos.
REKLAMA
REKLAMA
Atrado skaniausią saldžiarūgštės vištienos receptą: skonis vertas 10 balų
„Traški vištiena apelsinų sultyse. Galite įmaišyti svogūno laiško, riešutų, žirnelių. Aš taikiausi prie vaikų todėl vištiena be priedų“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.
Kinietiškai vištienai reikės: 400 gr vištienos filė; 4 apelsinų; sojos padažo; alyvuogių aliejus; šaukšto medaus; krakmolo, druskos.
Atrado skaniausią saldžiarūgštės vištienos receptą: kartosite ne kartą
„Apie receptą galiu pasakyti tik tiek, kad tai be proto skanus, greitai pagaminamas patiekalas. Sužavėjo mane tai, kad orkaitėje keptos saldžiarūgštės vištienos dar nebuvau valgiusi“, – sako tinklaraštininkė Edita.
Reikės: 3 vištienos krūtinėlės puselių, 1 stiklinės bulvių krakmolo arba kukurūzų krakmolo, aliejaus kepimui.
Taip ruošta vištiena taps šeimos favoritė: pigu, greita ir skanu
„Traški vištiena apelsinų sultyse. Galite įmaišyti svogūno laiško, riešutų, žirnelių. Aš taikiausi prie vaikų todėl vištiena be priedų“, – sako tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.
Kinietiškai vištienai reikės: 400 gr vištienos filė; 4 apelsinų; sojos padažo; alyvuogių aliejus; šaukšto medaus; krakmolo, druskos.
REKLAMA
REKLAMA
Liucija atrado tobulą saldžiarūgštės vištienos receptą: traški išorėje ir sultinga viduje
„Dažniausiai kiniečių restoranai negamina vietoje saldžiarūgščio padažo, o perka jau pagamintą, tad skonis būna sintetinis ir tenka nusivilti. Tačiau pagal mano receptą pagamintu padažiuku tikrai nenusivilsite, tuo labiau, jog skonį galėsite reguliuoti pagal save! Juk pats geriausias receptas, kuomet patiekalo skonį galima be vargo prisitaikyti sau“, – sako tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė.
Pasidalijo geriausiu saldžiarūgšties vištienos receptu: „Šis variantas patiko labiausiai“
„Aš pati išbandžiau kelis skirtingus šio patiekalo variantus, bet šis asmeniškai labiausiai patiko. Kaip sakė mano sūnus: „Tiesiog labai skanu!". Taigi dalinuosi, gal ir jums bus labai skanu“, – sako recepto autorė.
