raugti
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „raugti“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „raugti“.
Taip raugti agurkai – skaniausi: receptą padiktavo visiems
„Šiandien agurkus raugiu jau antrą kartą greitam valgymui. Pastebėjau, kad net vaikai renkasi mieliau paraugtus agurkus, nei šviežius. Ar žiemai, ar greitam valgymui aš raugiu taip pat“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
O reikia: Agurkai; Sauja vyšnių lapų; Krapų žiedų; Keli krienų lapai; 5 skiltelės česnako. 1 l vandens; 1 v. š. druskos.
Agurkus nuplauname, nupjaustome galiukus. Lapus nuplauname, česnakus nulupame. Įš indą sluoksniuojame lapus, česnaką, agurkus.
Taip raugti agurkai pavyksta labai skanūs: užsirašykite receptą iš karto
„Šiandien agurkus raugiu jau antrą kartą greitam valgymui. Pastebėjau, kad net vaikai renkasi mieliau paraugtus agurkus, nei šviežius. Ar žiemai, ar greitam valgymui aš raugiu taip pat“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
O reikia: Agurkai; Sauja vyšnių lapų; Krapų žiedų; Keli krienų lapai; 5 skiltelės česnako. 1 l vandens; 1 v. š. druskos.
Agurkus nuplauname, nupjaustome galiukus. Lapus nuplauname, česnakus nulupame. Įš indą sluoksniuojame lapus, česnaką, agurkus.
Atrado superinį raugtų agurkų receptą: „Garantuoju, kad taip dar neraugėte“
„Lengvai raugtus agurkėlius labai mėgstu ir vasara visuomet jų vienaip ar kitaip užsiraugiu. Šįsyk raugiant agurkus pamąsčiau, o kodėl gi jų nepagardinti citrina, kas gausis? Žinoma, jei agurkai būtų nevykę, tikrai šią idėja nebūčiau pasidalinusi, bet dabar... rezultatas wow, pranoko visus mano lūkesčius. Agurkėliai traškūs, gardūs – žodžiu 10/10.
Taigi, agurkus užraugiau vakar vakare ( ~ 22 val. ), o šiandien per pietus juos jau valgiau.
Taip raugti pomidorai taps vasaros hitu: užsirašykite receptą
„Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržoves ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Nesenai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien nusprendžiau paeksperimentuoti ir su pomidorais. Prie pomidorų pripjausčiau ir svogūnų. Ir kaip manote, ar skaniai gavosi? O gi liuks, po geros valandos aš jau ragavau pomidorus. Beje, tai puikus pasirinkimas, kuris puikiai tiks prie mėsos kepsnių ar šašlykų, nes kepimo sezonas jau prasidėjęs“, – sako tinklaraštininkė Audronė.
Greitai raugti pomidorai idealiai tiks prie šašlykų: išbandykite
„Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržoves ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Neseniai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien nusprendžiau paeksperimentuoti ir su pomidorais. Prie pomidorų pripjausčiau ir svogūnų. Ir kaip manote, ar skaniai gavosi? O gi liuks, po geros valandos aš jau ragavau pomidorus.
Lengvai raugti agurkai pagal Audronę: „Garantuoju, kad taip dar neraugėte“
„Lengvai raugtus agurkėlius labai mėgstu ir vasara visuomet jų vienaip ar kitaip užsiraugiu. Šįsyk raugiant agurkus pamąsčiau, o kodėl gi jų nepagardinti citrina, kas gausis? Žinoma, jei agurkai būtų nevykę, tikrai šią idėja nebūčiau pasidalinusi, bet dabar... rezultatas wow, pranoko visus mano lūkesčius. Agurkėliai traškūs, gardūs – žodžiu 10/10.
Taigi, agurkus užraugiau vakar vakare ( ~ 22 val. ), o šiandien per pietus juos jau valgiau.
Audronė išbandė raugti pomidorus: idealiai tinka prie šašlykų ir kepsnių
„Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržoves ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Nesenai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien nusprendžiau paeksperementuoti ir su pomidorais. Prie pomidorų pripjausčiau ir svogūnų. Ir kaip manote, ar skaniai gavosi? O gi liuks, po geros valandos aš jau ragavau pomidorus. Beje, tai puikus pasirinkimas, kuris puikiai tiks prie mėsos kepsnių ar šašlykų, nes kepimo sezonas jau prasidėjęs“, – sako tinklaraštininkė Audronė.
Tobulai raugti agurkai pagal Audronę: „Išėjo traškūs ir labai skanūs“
„Išbandžiau dar vieną agurkų raugimo būdą su gazuotu mineraliniu vandeniu. Tobulas receptas, nes agurkai išėjo ir traškūs, ir labai skanūs“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
Reikės: 6 agurkų; 0,5 l gazuoto vandens; 3 skiltelės česnako, krapų, 3 a. š. druskos
Rauginimui reikalingas sandariai uždaromas indas. Agurkus nuploviau ir nupjoviau galiukus. Į indo dugną sudėjau krapus (jų nesmulkinau) ir ant viršaus sudėjau agurkus, po to griežinėliais pjaustytus česnakus ir vėl krapus.
Audronė išbandė raugti pomidorus: „Puikiai tiks prie kepsnių ir šašlykų“
„Aš labai mėgstu silpnai raugtas ar marinuotas daržoves ir kai turiu jų daugiau, būtinai užraugiu. Nesenai puslapyje publikavau greitai raugtų agurkų receptą, tad šiandien nusprendžiau paeksperementuoti ir su pomidorais. Prie pomidorų pripjausčiau ir svogūnų. Ir kaip manote, ar skaniai gavosi? O gi liuks, po geros valandos aš jau ragavau pomidorus. Beje, tai puikus pasirinkimas, kuris puikiai tiks prie mėsos kepsnių ar šašlykų, nes kepimo sezonas jau prasidėjęs“, – sako tinklaraštininkė Audronė.
Išbandė agurkus raugti šiuo būdu: tapo visos šeimos favoritu
Vasaros laikotarpiu norite išbandyti trumpai raugtų agurkų receptą, tačiau neišsirenkate tinkamiausio būdo? Išbandykite šį receptą, kuris galbūt taps jūsų mylimiausiu. Trumpai raugtiems agurkams reikės: česnako, krienų lapų, krapų, pusė šaukšto cukraus, šaukštas su kaupu rupios druskos, 1 litrui vandens. Gaminimas: Per 3-4 dienas rekomenduotina suvalgyti. Nuplautus agurkus sudėkite į indą su krapais, krienų lapais ir česnaku. Užpilkite šaltu vandeniu, kuriame ištirpinote druską ir cukrų.
REKLAMA
REKLAMA