punšas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „punšas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „punšas“.

Receptas. Migdoliniai krepšeliai su punšo kremu

INGREDIENTAI: šiek tiek bruknių (papuošimui) 75 mililitrai cukraus 1 valgomasis šaukštas imbierų (Santa Maria, maltas) 50 gramų migdolų (malti) 1 vienetas kiaušinių (tryniai) 250 mililitrų kvietinių miltų 200 mililitrų grietinėlės (35% riebumo, punšo kremui) 100 gramų sviesto 2 valgomieji šaukštai punšo (punšo kremui) PARUOŠIMO BŪDAS: Gaunasi ~ 25 vnt.
2022-02-12

Įdomiausi įvairių šalių kalėdiniai gėrimai

Šv. Kalėdos – laikotarpis, kurį mes praleidžiame su savo artimaisiais prie šventinio stalo, kuris būna perpildytas įvairiausių patiekalų ir gėrimų. Tai, kaip atrodys stalas, priklauso nuo šalies, kurioje atsidursime. Kiekvienoje kultūroje egzistuoja savi kalėdiniai patiekalai ir gėrimai, kurie privalo būti ant šventinio stalo.
2015-12-08

Nealkoholiniai kokteiliai vestuvių vakarėliui

Pateikiame keletą idėjų, kuo pavaišinti vestuvių (ir netik) vakarėlio svečius ir atsigaivinti šventės įkarštyje. Visi gėrimai skaičiuoti 40-čiai porcijų. Gaivus punšas 4 l spanguolių sulčių 1 l ananasų sulčių 1 l apelsinų sulčių 2 l imbierinio limonado arba toniko 2 apelsinai ledo kubelių Visus gėrimus supilkite į didelį indą, atvėsinkite šaldytuve. Prieš patiekdami sudėkite griežinėliais supjaustytus apelsinus. Patiekite aukštose stiklinėse su ledo kubeliais.
2011-01-18

Karšto vyno paslaptys

Karštas gėrimas su vynu šaltą žiemos dieną daro stebuklus. Jis sušildo sielą ir kūną, žavi savo spalva ir aromatu, suteikia ypatingo jaukumo. Glintveino, punšo ir grogo ruošimas – tikras menas. Tačiau kam šovė į galvą mintis gaminti tokius gėrimus? Glintveino gamybos receptų daugybė, tačiau jų visai neprivalu laikytis. Mat svarbiausia taisyklė – dalyvauti (tiksliau, stebėti) ruošiant šį karštą, prieskoniais gardinamą vyną.
2011-01-06
Į viršų