Taip pat reikės pie 25 mažų kepimo formelių (skardinių arba popierinių)
Sumaišykite sviestą su cukrumi. Įdėkite kiaušinio trynį. Tada supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais skardines kepimo formeles arba naudokite popierines. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis ir, sudėję po vieną į kepimo formeles, kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Po to, išėmę krepšelius, palikite atvėsti.
Ant migdolinių krepšelių uždėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.
Taip pat reikės pie 25 mažų kepimo formelių (skardinių arba popierinių)
Sumaišykite sviestą su cukrumi. Įdėkite kiaušinio trynį. Tada supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais skardines kepimo formeles arba naudokite popierines. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis ir, sudėję po vieną į kepimo formeles, kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Po to, išėmę krepšelius, palikite atvėsti.
Ant migdolinių krepšelių uždėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.