maskarponė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „maskarponė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „maskarponė“.
Abejingų nepaliksiantis maskarponės ir trintų vaisių desertas – išbandykite
Per didelis kiekis saldumynų – ne itin sveika, tačiau retkarčiais pasmaguriauti - tikrai ne nuodėmė. Juk kartais tiesiog būtina atsipalaiduoti ir pasilepinti. Taigi šį kartą - nuostabaus skonio, burnoje tirpstantis maskarponės ir vaisių desertas.
Reikės
400 gramų pasirinktų vaisių;
250 gramų maskarponės sūrio;
150 gramų migdolinių sausainių;
50 gramų cukraus;
4 šaukštai saldaus baltojo vyno;
Mėtų lapeliai papuošimui.
Išbandykite dar prieš šventes: mangų ir maskarponės pyragas
Šventinis stalas, tikriausiai, neįsivaizduojamas be pyrago, o artėjančios Velykos – puiki prga išbandyti naujus ir drąsius dasertų receptus. Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas šį kartą rekomenduoja gana paprastai pagaminamą šventinį mangų-kokoso pieno pyragą.
Tobulo skonio derinys: šokoladiniai keksiukai su maskarponės kremu
Svarstote kuo save ir savo šeimą palepinti vėsiais žiemos vakarais? Tikriausiai sutiksite, kad šokoladiniai keksiukai pradžiugintų ne vieną. Tinklaraštininkė Jurgita dalinasi šokoladinių keksiukų su maskarponės kremu receptu ir tikina, kad šis saldumynas tiek tiek kasdienam pasilepinimui, tiek šventiniam stalui. Pagaminama apie 15 keksiukų. Matavimui naudojama 200 ml.
5 faktai, kurių nežinojote apie itališkus desertus
Itališki desertai sparčiai skinasi kelią į lietuvių skrandžius ir širdis. Dar ne taip seniai italų virtuvė mūsų šalies gyventojams siejosi tik su picomis ir makaronais, tačiau dabar jau ne vienas žino, kad tai – tik maža dalelė to, ką mums gali pasiūlyti Italijos kulinarinė patirtis. Itališki desertai dėl ypatingų savo skonio savybių populiarūs visame pasaulyje. „Pastebėjome, kad itališkus desertus mėgsta labai įvairūs žmonės.