martynas praškevičius
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „martynas praškevičius“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „martynas praškevičius“.
Trumpa suknelė atidengė Stumbrienės kojas: atrodo tarsi nulietos
Šiltą šeštadienio popietę žinomi žmonės praleido viename prabangiausių sostinės restoranų, „Stebuklai“. Dieną pramogų pasaulio atstovai rinkosi į vėlyvuosius pusryčius, o vakare kviestinė publika mėgavosi degustacine vakariene.
Linas Ginaitis: restoranų verslas negali būti tiesiog kažkieno užgaida
Norint ką nors pasiekti restoranų ir kulinarijos pasaulyje, reikia tuo gyventi – įsitikinęs maisto ekspertas bei naujo „Samsung Galaxy“ kulinarijos šou „Svajonių šefas“ ambasadorius Linas Ginaitis. Nuo paprasto padavėjo darbo savo kelią pradėjęs vyras šiuo metu yra visiškai pasinėręs į šią sritį – vadovauja populiaraus baro personalui, yra pirmosios šalyje padavėjų akademijos įkūrėjas ir mokytojas, atlieka įspūdingus desertų šou ir užsiima dar begale kitų veiklų.
Virtuvės šefas Martynas Praškevičius pamokė, kaip maitintis sportuojant
Komentuoja restoranų „Stebuklai“ ir „Briusly“ virtuvių šefas Martynas Praškevičius, knygos „Balansas: skanus maistas ir sveikos gyvensenos idėjos aktyviems žmonėms“ vienas iš autorių. Gastronominiame pasaulyje taip pat vyrauja tam tikros mados ir tendencijos. Jungtinės tautos 2016 metus paskelbė ankštinių kultūrų metais. Manoma, kad ankštiniai yra puikus augalinių baltymų šaltinis, jų patiekalai sotūs, bet lengvai virškinami, todėl juos rekomenduojama valgyti per pietus arba vakare.
Du žingsniai, kaip pradėti ir nenustoti sportuoti
Vasario mėnesio antroje pusėje sportuoti nustoja 80 % asmenų, kurie sausio mėnesį įsigijo sporto klubo abonementą, rodo amerikiečių tyrimai. Motyvacija sportuoti yra viena pagrindinių priežasčių, kodėl ir Lietuvoje daugiau nei pusė šalies gyventojų nesportuoja ar nesimankština reguliariai.
Šalies garsenybės mokėsi siekti balanso gyvenime
Vasariškai šiltą trečiadienio rytą susirinkusios Lietuvos įžymybės dieną pradėjo neįprastai – su pusryčių porcija bei pokalbiais apie sveiką ir aktyvią gyvenseną.
„Drama burger“ – verslas be dramos
Karolis Birgilas Kiekvieną kartais užklumpa pasirinkimo našta ir spėlionės dėl sprendimo perspektyvų. Naujo restorano sostinėje šeimininkai šiuo klausimu pažada tikrą dramą. Beveik prieš dvidešimt metų į Lietuvą įžengęs greitojo maisto restoranų tinklas „McDonald‘s“ atnešė ir žodį „mėsainis“. Ilgainiui jis tapo greitojo maisto sinonimu ir tik visai neseniai buvo reabilituotas kaip brangesnių restoranų meniu vertas patiekalas.
Antrosios „Virtuvės mitų griovėjų“ knygos pristatyme – gurmaniški užkandžiai ir būrys įžymybių
Žavieji kulinarijos chuliganai, „Virtuvės mitų griovėjai“ Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius pristatė jau antrąją savo knygą – „7 ingredientai draugams“. Pirmadienio vakarą į sostinės klube „Exit“ vykusį pristatymą susirinko ne tik „šaukšto broliai“ – mėgėjai gaminti ir naujų skonių ieškotojai, bet ir būrys įžymybių: aktorius Aistis Mickevičius, renginių organizatorius Jogaila Morkūnas su savo drauge, stiliste Austėja Jablonskyte, vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė, s...
Trys žavūs kulinarai išleido didžiausią virtuvės mitą sugriovusią knygą
„Virtuvės mitų griovėjai“ Martynas Praškevičius, Alfas Ivanauskas ir Ali Gadžijevas išleido savo pirmąją kulinarinę knygą, kurią pavadino simboliškai - „7 ingredientai“. Knygos šūkis ir pagrindinis sugriautas mitas - kad skaniam maistui reikia daugybės mistiškų produktų ir begalės laiko. Anot knygos autorių, tai visiška netiesa, dažniausiai pakanka septynių žemiškų, kasdienių produktų ar prieskonių, o kartais ir dar mažiau.
J. Smoriginas kritikos pažėrė ir „Virtuvės mitų griovėjams“
Šio šeštadienio kulinarinės TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ svečias – žymusis Lietuvos baletmeisteris, reiklusis choreografas Jurijus Smoriginas.
A. Pogrebnojaus idėja vasarai – ledai su mėlynuoju sūriu
Trečiadienio popietę sostinės restorane „Zoe's Bar and Grill“ vyko antrasis gurmaniškų sūrio patiekalų čempionatas. Jame jėgas išbandė pamogų pasaulio atstovai ir virėjai-profesionalai.
Profesionalų gretas sudarė laidos „Mitų griovėjai“ atstovai: Martynas Praškevičius, Ali Gadžijevas, taip pat nuolat po Europos šalis keliaujantis virėjas Linas Kisala.
REKLAMA
REKLAMA
V. Šapranauskas „Virtuvės mitų griovėjams“ pasiūlė mėšlo
Šio šeštadienio kulinarinės TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ svečias – populiarus aktorius ir skandalingas televizijos laidų vedėjas Vytautas Šapranauskas vietoj medaus virtuvėje siūlė naudoti mėšlą ir sakus! O išvydęs produktus, su kuriais laidos vedėjai Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius griovė mitą, jog vakarėlių užkandžiai negali būti originalūs, aktorius pasiūlė gaminti pomidorų trąšas.
Ledai iš grikių
„Grikiai – nepelnytai nuvertinamos kruopos. Daugelis žino, kad jos nepaprastai maistingos ir turi naudingų medžiagų, tačiau mano, jog tinka tik garnyrui“, – sako TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ vedėjas Alfas Ivanauskas. Jis su kolegomis Martynu Praškevičiumi ir Ali Gadžijevu pasišovė įrodyti, kad grikiai gali tapti neišsenkamu kulinarinio įkvėpimo šaltiniu. Tuo įsitikino kulinariniame lofte viešėjusi „69 danguje“ narė ir „Ūkininkas ieško žmonos“ vedėja Nijolė Pareigytė.