Karšti sumuštiniai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Karšti sumuštiniai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Karšti sumuštiniai“.
Skaniausias karštų sumuštinių receptas: vienas ingredientas nustebins
Išbandykite Vilvi Memel blue lydytus pelėsinius sūrius įdomesniu būdu nei tiesiog tepant ant skrebučio!
Dalinamės greitu ir itin skaniu karšto sumuštinio receptu.
INGREDIENTAI:
• 1 porcijinės duonelės (pvz.: ciabatta)
• Vilvi Memel blue pelėsinio lydyto sūrio
• Vilvi Memel blue pelėsinio sūrio
• Riekelės tąsaus besilydančio sūrio (pvz.
Šie karšti sumuštiniai nespės atvėsti: nuo stalo dings žaibiškai
„Mėgstame savaitgaliais pasilepinti karštais sumuštiniais, kurių paruošimas neužtrunka, o galutinis rezultatas visada skanus gaunasi“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.
7 vnt.
Šie kepti sumuštinukai dings žaibiškai: neišbandyti būtų nuodėmė
Pirmadienį šeimą norėtumėte palepinti nuodėmingai gardžiais užkandžiais? Greitai paruošiami karšti sumuštinukai sužavės visus išalkusius.
Jums reikės: forminės baltos duonos, sviesto, geltonosios paprikos, raudonosios paprikos, virtos dešros, svogūno, mėgstamo majonezo, pomidorų padažo, sūrio, džiovinto baziliko, grybų.
Šie karšti sumuštinukai dings žaibo greičiu: pigu, greita ir skanu
Greitai paruošiami karšti sumuštinukai sužavės visus išalkusius.
Jums reikės: Forminės baltos duonos, sviesto, geltonosios paprikos, raudonosios paprikos, virtos dešros, svogūno, mėgstamo majonezo, pomidorų padažo, sūrio, džiovinto baziliko, grybų.
Receptas
Pastebėjimas: Visų ingredientų kiekius reguliuokite pagal savo skonį ir valgančiųjų skaičių.
Šie Oditėlės karšti sumuštiniai – tikra skonio bomba: rašykites receptą
„Vakarienei ar pusryčiams jie idealūs“, – rašo tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.
Ingredientai:
8 riekelės čiabatos duonos;
4 a.š. alyvuogių aliejaus;
4 a.š. žaliųjų alyvuogių pastos (galite keisti pesto padažu);
fermentinio sūrio riekelių;
1 raudonosios paprikos;
12 griežinėlių saliami dešros;
šv. petražolių;
Išdarinėtą papriką supjaustykite į 4 dalis ir pridengę folija, kepkite sausoje keptuvėje ir abiejų pusių, kol šiek tiek suminkštės ir įgaus dūmo kvapo.
Šie karšti sumuštiniai nespės atvėsti: receptą verta turėti
„Dalinuosi gardžia pusryčių idėja – karštų sumuštinių receptu. Bet tai nebūtinai pusryčių idėja, karštus sumuštinius patogu pasiimti į kelionę, tai gali būti kaip greitas užkandis. Mūsų šeimoje karštus sumuštinius su malonumu valgo nuo mažiausio iki didžiausio“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
Reikės: baltos forminės duonos (arba batono); mocarelos arba fermentinio sūrio; dešros (naudojau daktarišką dešrą); rauginto agurko; majonezo.
Šie karšti sumuštiniai sužavės visą šeimą: nuo stalo dings žaibiškai
„Dalinuosi gardžia pusryčių idėja – karštų sumuštinių receptu. Bet tai nebūtinai pusryčių idėja, karštus sumuštinius patogu pasiimti į kelionę, tai gali būti kaip greitas užkandis. Mūsų šeimoje karštus sumuštinius su malonumu valgo nuo mažiausio iki didžiausio“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
Reikės: baltos forminės duonos (arba batono); mocarelos arba fermentinio sūrio; dešros (naudojau daktarišką dešrą); rauginto agurko; majonezo.
Atskleidė skaniausią karštų sumuštinių receptą: norėsis dar ir dar
„Dalinuosi gardžia pusryčių idėja – karštų sumuštinių receptu. Bet tai nebūtinai pusryčių idėja, karštus sumuštinius patogu pasiimti į kelionę, tai gali būti kaip greitas užkandis. Mūsų šeimoje karštus sumuštinius su malonumu valgo nuo mažiausio iki didžiausio“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
Reikės: baltos forminės duonos (arba batono), mocarelos arba fermentinio sūrio, dešros, rauginto agurko, majonezo.
Šie karšti sumuštiniai nuo stalo dings žaibiškai: ragina išbandyti
„Karšti sumuštiniai puikiai tiks ne tik pusryčiams. Jie puikiai tiks pasisėdėjimui su draugais ir net tada, kai neturite noro ar laiko gaminti. Dar gaminant karštus sumuštinius galima sunaudoti ir užsilikusius maisto likučius“, – sako tinklaraštininkė Audronė.
Reikės: 4 baltos forminės duonos riekelių; 2 kiaušinių; dešros ar šoninės; fermentinio ar mocarelos tarkuoto sūrio; pomidorų; raugintų agurkų; prieskoninių žolelių; druskos.
Kiaušinius suplakiau su šlakeliu vandens ir pagardinau druska.
Greita ir soti vakarienė už kelis eurus: trys idėjos iš „Lidl“
Greitai, sočiai ir pigiai – dažnas sakytų, jog tokia trijulė viename sakinyje būti negali. Tačiau pasitelkus fantaziją bei kelis triukus, greitai, sočiai ir pigiai pavakarieniauti – tikrai įmanoma. Pristatome tris rudeniškus receptus, kuriuos lengvai galėsite pasigaminti iš šios savaitės „Lidl“ parduotuvėje siūlomų kokybiškų produktų už mažą kainą.
Moliūgų sriuba arba kas lieka po Helovino
Ši sriuba žavi tuo, kad ją yra lengva pagaminti, o kitą dieną ji netgi tampa dar skanesnė.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Gardūs dešrainiai
INGREDIENTAI: 2 vienetai dešrainių bandelių 2 vienetai dešrelių 2 riekės sūris 1 vienetas marinuotų agurkų 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo 1 valgomasis šaukštas česnakinio padažo Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Dešrainių bandeles ne iki galo perpjauti išilgai. Į vidų dėti sūrio, dešrelę, pjaustytą marinuotą agurką, padažus, dar šiek tiek sūrio.
Receptas. Sotieji kepti sumuštiniai
INGREDIENTAI: 4 riekės batono šiek tiek sviesto 1 galva svogūnų (smulkiai pjaustyti) 4 riekės kiaulės šoninės 4 riekės kiaulės prandinės 100 gramų sūris (tarkuotas, Cheddar) šiek tiek pomidorų padažo 4 vienetai agurkų (raudinti, vidutinio dydžio) 2 vienetai pomidorų pastos Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustyti batoną (apie 3 cm storio). Pertepti sviestu ir užberti svogūno.
Receptas. Blyneliai - sumuštiniai
Blyneliai atrodantys lyg sumuštiniai, bet kurį žiemos rytą privers nusišypsoti.
INGREDIENTAI: 2 vienetai kiaušinių 4 valgomieji šaukštai grietinės 4 valgomieji šaukštai miltai 1 valgomasis šaukštas cukraus 8 arbatiniai šaukšteliai obuolienės 0.5 valgomojo šaukšto aliejaus 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Grietinę sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi.
Receptas. Karštos užkandėlės
INGREDIENTAI: 10 vienetų batono 1 vienetas svogūnų 1 vienetas pomidorų pastos 50 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio 50 gramų sūris 1 saujelė konservuotų žirnelių Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Batono riekeles supjaustykite per pusę. Dėkite ant skardos, išklotos folija. Kumpelį, pomidorą supjaustykite kubeliais, svogūną nedideliais gabaliukais, užtarkuokite sūrio, berkite žirnelių.
Receptas. Karšti sumuštiniai
INGREDIENTAI: šiek tiek česnakų šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek batono šiek tiek majonezo šiek tiek pomidorų padažo šiek tiek dešros (virta) šiek tiek pieno šiek tiek sviesto Paruošimo laikas: Apie 10 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Rupia tarka sutarkuoti sūrį. Dešrą supjaustyti mažais gabaliukais. Majonezą sumaišyti pomidorų padažu, pagardinti pipirais, spaustu česnaku, masę sumaišyti su sūriu ir dešra.
Receptas. Karšti sumuštiniai
INGREDIENTAI: 6 riekės duonos (forminė) 6 riekės dešros ( daktariška) 6 riekės sūris (fermentinis) šiek tiek sviesto Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiekvieną duonos riekę sutepti sviestų. Ant viršaus dedam dešrą bei sūrį. Kepam arba konvekcineje krosnelėje arba orkaitėje iki sūris išsilydis.
Receptas. Traškūs sūrio sumuštiniai
INGREDIENTAI: 5 riekės batono 100 gramų sūris (tarkuotas) šiek tiek svogūnų laiškų (smulkinti) šiek tiek krapų (smulkinti) 1 skiltelė česnakų 1 valgomasis šaukštas majonezo Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su trintu česnaku, svogūno laiškais, krapais ir majonezu. Masę dėkite ant batono riekių ir pašaukite į 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių. Skanaus.
Receptas. Įdarytas batonas vasaros pusryčiams
Jeigu jums pabodo tradiciniai kepti sumuštiniai, galite juos pateikti kiek kitaip, įdomiau. Puikiai tinka pusryčiams ar tiesiog užkandžiui.
INGREDIENTAI: 1 vienetas batono 300 gramų dešros 200 gramų sūris 2 vienetai kiaušinių (virti) 3 valgomieji šaukštai majonezo 1 sauja žalumynų 1 skiltelė česnakų Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Majonezą sumaišome su spaustu česnaku.
Receptas. Sotūs karšti sumuštiniai
INGREDIENTAI: 200 gramų sūris 200 gramų dešrelių 100 gramų lydyto sūrio 1 vienetas kiaušinių 200 mililitrų pieno 1 vienetas batono 3 valgomieji šaukštai majonezo 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo 2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų krapų Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinį išplakti su pienu. Plakinyje pamirkyti batono riekeles ir dėti į skardą ant kepimo popieriaus.
Receptas. Skanūs šprotų sumuštiniai
INGREDIENTAI: 1 vienetas batono 2 valgomieji šaukštai majonezo 2 skiltelės česnakų 1 skardinė šprotų šiek tiek citrinų šiek tiek petražolių Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Batoną supjaustykite gražiomis riekutėmis. Majonezą sumaišykite su trintu česnaku. Ant batono griežinėlių dėkite po vieną šprotą. Sumuštinius pašaukite į orkaitę kelioms minutėms. Tada papuoškite sumuštinukus citrina bei petražolėmis. Skanaus.
Receptas. Plėšomi karšti sumuštiniai
INGREDIENTAI: 1 vienetas duonos (itališka) 200 gramų sūris (fermentinis) 200 gramų dešros (daktariška) 100 gramų sūris (mocarela) 0.5 stiklinės pieno 1 žiupsnelis krapų Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Duoną įpjauname, lyg norėtume padalinti riekelėmis, tačiau ne iki galo. Sūrius ir dešrą sutarkuojame, įmaišome smulkintų krapų. Dedame įdaro į kiekvieną duonos įpjovą. Viską apšlakstome pienu.
Tobulai skanūs karšti sumuštiniai pagal Editą: tiks ir vakarienei, ir savaitgalio pusryčiams
„Jau aišku kartosiuosi, bet karšti sumuštiniai idealus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams. Jie skanūs tiek ką tik ištraukti iš orkaitės, tiek jau atvėsę“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.
8 vienetams reikės: 8 forminio batono riekelių; 125 g karštai rūkytos kiaulienos šoninės; 4 didelių pievagrybių; 1 svogūno; 1 didelio pomidoro; 0,5 a.š. maltos raudonosios paprikos; maltų juodųjų pipirų; ~150 g tarkuoto fermentinio sūrio.
Receptas. Karšti sumuštiniai
INGREDIENTAI: 1 vienetas batono 250 gramų dešros 300 gramų sūris 1 stiklinė majonezo 1 stiklinė kečupo Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Sumuštinį gaminti taip: vieną batono riekelę patepti majonezu, kitą kečupu. Dėti riekelę dešros ir sūrio. Sumuštinius kepti sumuštinių keptuvėje ant vidutinės temperatūros.
Kitokie karšti sumuštiniai: patenkins kiekvieno skonį
Sekmadienį laidos „La maistas“ šefai visą dėmesį skyrė vaikams ir gamino patiekalus, skirtus mažiesiems, tačiau tai, kas gimė jų virtuvėje, patenkins kiekvieno skonį.
Virtuvės šefas Tomas Rimydis šįkart gamino ypatingo skambesio patiekalą „vafllainius“, o Vylius Blauzdavičius atskleidė tradicinį savo šeimos patiekalą – ypatingai paruoštų karštų sumuštinių receptą, idealiai tiksiantį lėtiems savaitgalio rytams.
Nuodėmingai skanūs karšti sumuštiniai: šeima prašys pakartoti
„Jau aišku kartosiuosi, bet karšti sumuštiniai idealus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams Jie skanūs tiek ką tik ištraukti iš orkaitės, tiek jau atvėsę“, – rašo „Oditėlės blogas“ tinklaraščio autorė.
Jums reikės: 8 forminio batono riekelių; 125 g karštai rūkytos kiaulienos šoninės; 4 didelių pievagrybių; 1 svogūno; 1 didelio pomidoro; 0,5 a.š. maltos raudonosios paprikos; maltų juodųjų pipirų; ~150 g tarkuoto fermentinio sūrio.
Karšti sumuštiniai, kuriuos pasigaminę tikrai nepasigailėsite: norėsis dar ir dar
Kiekvieną vasaros savaitgalį TV3 televizijos eteryje rodoma nauja edukacinė-pramoginė visai šeimai skirta laida „Kitsy“. Kiekvienoje laidoje paliečiamos vis skirtingos temos ir pateikiami vienas už kitą skanesni receptai. Ir štai vienoje jų žaismingoji laidos vedėja Kitsy parodė, kaip pasigaminti sveikus ir burnoje tirpstančius karštus sumuštinius.
Karšti sumuštiniai: vos 15 minučių ir jie garuos ant jūsų stalo
Penktadienio popietė yra puiki proga pagalvoti, ką valgysite. Siūlome jums tinklaraštininkės Ingridos, kurios receptus galite rasti feisbuko grupėje „Ingridux virtuvėlė“, idėją - karštus sumuštinius. Jums reikės: 1 pakuotės tortilijų blynų, virto, parūkyto kumpio, majonezo, pjaustytų žalių pievagrybių (galima ir be jų), majonezo, tarkuoto sūrio, 1 kiaušinio. Tortilijų kraštus patepkite išplaktu kiaušiniu, lavašą aptepkite majonezu.
Gražuolė Jolanta Leonavičiūtė atskleidė kulinarinius gebėjimus
TV3 televizijos laidoje „Virtuvės istorijos“ lankėsi modelis, televizijos projektų dalyvė Jolanta Leonavičiūtė. Kartu su mylimuoju Mariumi Gaižausku Jolanta kepė karštus sumuštinius su vištiena.
Karšti sumuštiniai skaniausi lauke
Vasarą vis daugiau laiko praleidžiame gryname ore, todėl plušti virtuvėje prie įkaitusios keptuvės ar orkaitės nesinori. Naudodamiesi kepsnine su grotelėmis ir pasitelkdami fantaziją, greitai ir nesunkiai visai šeimai galite paruošti maisto – šašlykų, dešrelių ar kepsnių, dvisluoksnių sumuštinių.
Tokie sumuštiniai ir sotūs, ir skanūs, ir greitai paruošiami. Be to, juos galima kurti iš pačių įvairiausių produktų, panaudojant maisto likučius iš šaldytuvo.