grybų padažas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „grybų padažas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „grybų padažas“.

Išdavė skaniausio kugelio receptą: norėsis dar ir dar

„Mano kepamas kugelis yra galbūt tarpinis variantas tarp kugelio ir plokštainio. Jis vidutinio tirštumo. Riebalus kugeliui aš naudoju likusius nuo keptos kiaulienos šoninės, anties ar žąsies. Tačiau tie riebalai susidarę kepimo metu neturi būti sudegę (rudi)“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė. Jums reikės: 1 kg bulvių; 1 svogūno; 2 vidutinių kiaušinių; ½ l pieno; ½ stikl.
2023-06-28

Receptas. Voveraičių padažas

INGREDIENTAI: 300 gramų voveraičių 2 galvos svogūnų šiek tiek druskos 100 mililitrų grietinėlės ((35 procentų)) šiek tiek aliejaus Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčių. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites.
2022-02-10

Parodė, kaip pagaminti balzaminį grybų padažą: idealiai tiks salotoms

Praėjusio sekmadienio TV3 laidoje „La Maistas“ virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius svečiavosi „Sofos Ūkininkų“ sodyboje ir su šeiminke Egle ruošė ypatingai gardžius patiekalus iš grybų. Laidos viešnia Eglė pamini, kad šių metų grybų kiekis maloniai nustebino, nes jų augo labai daug ir tokiose vietose, kur net nesitikėtum jų atrasti. Tad tai puiki galimybė išbandyti įvairiausius, gardžiausius patiekalus su grybais.
2020-10-07

Vištiena su kreminiu grybų padažu: „Verta vietos jūsų virtuvėje“

Linkiu pabandyti visiems pavargusiems nuo karbonadų ir kotletukų išbandyti kažką naujo savo virtuvėje. Ši vištiena man paliko labai gerus įspūdžius ir žinau, kad gaminsiu dažniau. Vištiena, kreminiame grybų padaže, tikrai verta vietos jūsų virtuvėje.
2020-06-11

7 populiariausi pasaulio padažai

Padažas – nebūtina, bet labai pageidaujama patiekalo dalis. Tai jis, o ne kas kitas, net ir paprastą patiekalą gali paversti kulinarijos stebuklu. Siūlome jums pažintį su pačiais populiariausiais padažais. Bešamelio Kilmės šalis: Prancūzija. Su kuo valgomas? Su lakštiniais, daržovėmis, mėsa, žuvimi. Šis kilmingas padažas išsiskiria savo paprastumu: kasdieniai produktai, lengvas paruošiamas. 100 g sviesto pakepinamas 1 šaukštas miltų, kol masė taps aukso geltonumo.
2012-07-18

Tetos Gintarės žuvies kukulių receptas

Nors Kalėdos baigėsi, atėjo laikas rimtesniems patiekalams. Tiems, kas ryšis žengti šį rimtą  žingsnį, siūlyčiau pamėginti pasigaminti žuvies kukulaičių su džiovintų baravykų padažu.   Du pagrindiniai ingredientai - šviežia gėlavandenė žuvis (puikiai tinka ištikimasis karpis) ir džiovinti baravykai (gali būti ir pernykščiai, ir net užpernykščiai), kurių reikia padažui.
2009-12-29
Į viršų