creme brulee
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „creme brulee“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „creme brulee“.
Išskirtinėje vakarienėje pasirodė ir Kaikarių dukra: užaugo tikra gražuole
Trečiadienio vakarą garsūs svečiai turėjo galimybę įvertinti atsinaujinusį restorano „Trinity“ meniu, rašoma pranešime spaudai. Susirinkusių laukė kruopščiai apgalvota vakaro programa: gomurį glostantys kokteiliai, nepamirštama vakarienė ir pokalbiai apie maistą.
Retai viešumoje matomos Jazzu ir Jagelavičiūtė pasirodė su antrosiomis pusėmis
Trečiadienio vakarą garsūs svečiai turėjo galimybę įvertinti atsinaujinusį restorano „Trinity“ meniu, rašoma pranešime spaudai. Susirinkusių laukė kruopščiai apgalvota vakaro programa: gomurį glostantys kokteiliai, nepamirštama vakarienė ir pokalbiai apie maistą. Vilniuje, Kotrynos bažnyčios pašonėje veikiantis restoranas nuo šiol kvies paskanauti patiekalų, kuriuose atsispindės Viduržemio regiono tradicijos.
Crème brûlée
Crème brûlée – užburiantis ir nuo pirmo šaukštelio pavergiantis tradicinis prancūziškas desertas. Minkšto kremo ir traškios karamelinės plutelės derinys – tiesiog nepakartojamas. Ingredientai: 10-12 kiaušinio trynių 0,5 l riebaus pieno 0,5 l grietinės 100-200 g cukraus pudros 100 g balto ar rudo cukraus 1 vanilės ankštis Gaminimas: Pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę užkaitinkite. Tuomet atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra.
Braškių crème brulee
Sudėtinės dalys: Grietinėlė, riebi, 500 mililitrų Cukrus, 110 gramų Kiaušiniai, tryniai, 7 vienetai Braškės, piurė (pertrintos per sietelį), 300 gramų Cukrus, rudasis, karamelizavimui, truputį
Gaminimas:
Įkaitinti orkaitę iki 100° C. Ant viryklės užvirti grietinėlę. Atskirame dubenyje suplakti kiaušinių trynius bei cukrų, supilti braškių piurė ir gerai išmaišyti. Iš lėto supilti užvirusią grietinėlę į trynių masę visą laiką maišant.