barry callebaut
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „barry callebaut“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „barry callebaut“.
Didžiausioje pasaulyje šokolado gamykloje aptikta salmonelių
Šveicarijos milžinei „Barry Callebaut“ priklausančioje didžiausioje pasaulyje šokolado gamykloje Belgijos Vyzės mieste aptikta salmonelių genties bakterijų, ketvirtadienį pranešė įmonė.
Įmonės atstovas naujienų agentūrai AFP teigė, kad gamyba gamykloje, kuri gamina skystą šokoladą 73 klientams, sustabdyta.
„Visų produktų, pagamintų po mėginio paėmimo, išsiuntimas užblokuotas“, – teigė įmonės atstovas spaudai Korneelis Warlopas.
Smaližių džiaugsmui mokslininkai išrado ketvirtąją šokolado rūšį
Smaližiai, džiaukitės – atsirado nauja šokolado rūšis. Ne, tai nėra tiesiog koks nors įmantrus jau egzistuojančio šokolado gamybos būdo perkūrimas – tai pirmoji visiškai nauja rūšis nuo tada, kai prieš 80 metų buvo sukurtas baltasis šokoladas.
Kaip matote nuotraukose – jis rausvas, tačiau tokią spalvą jam suteikia ne maistiniai dažikliai. „Ruby“ (liet. rubinas) šokoladas yra gaminamas iš rubininių kakavos pupelių, kurios yra pilnos šio pigmento.
K. Meschino atskleidė, kam jaučia maniją: tai puikiai atrodys ir „Instagram“ nuotraukose
Praėjusią savaitę internete ir socialiniuose tinkluose pasirodė žinutė, kad Lietuvą netrukus pasieks ketvirtoji šokolado rūšis – „Ruby“.Tai didžiausia pastarojo šimtmečio šokolado industrijos inovacija, kuri visiems šokolado mylėtojams šalia juodo, pieniško ir balto šokolado suteikia ir dar vieno šokolado pasirinkimą. Lietuvos įžymybės ir socialinių tinklų žvaigždės tapo vienais pirmųjų, kurie įvertino šią rinkos inovaciją.
Pasaulinė naujovė šokolado rinkoje atkeliauja į Lietuvą
Pirmasis pasaulyje „Ruby” šokoladas atkeliauja į Lietuvą. Tai ketvirtoji šokolado rūšis, šalies parduotuvių lentynose atsirasianti šalia tamsaus, pieniško ir balto šokolado. Po sėkmingo debiuto Japonijoje, Pietų Korėjoje ir kitose Europos šalyse, ši naujovė atkeliauja ir į Lietuvą. Šveicarų šokolado meistrai kompanija „Barry Callebaut“ sukūrė inovaciją – ketvirtą šokolado rūšį „Ruby“, pagamintą iš iš „Ruby“ kakavos pupelių.
„Nestle“ rinkai pristatė „Kit-Kat“ batonėlį su rožiniu šokoladu
Šveicarų kompanija „Nestle“ neseniai rinkai pristatė šokoladinį batonėlį „Kit-Kat“, kurio gamybai buvo panaudotas praėjusiais metais bendrovės „Barry Callebaut“ sukurtas rožinis šokoladas. „Nestle“ įsigijo išskirtines teises į šį produktą. Pirmieji naujųjų šokoladinių batonėlių anksčiau šią savaitę galėjo paragauti Pietų Korėjos ir Japonijos gyventojai.
Šokoladas vietoj „Viagros“?
Šveicarijos bendrovė „Barry Callebaut“, viena iš šokolado gamybos pasaulinių lyderių, gavo Europos maisto saugos tarnybos (EMTS) sertifikatą, patvirtinantį, kad kakavos pupelėse esantys flavanoliai, kurio didžioji dalis paprastai yra pašalinama tradicinio šokolado gamybos proceso metu, stiprina kraujotaką.